Wij zijn meervoudig gecertificeerd

Als Co-Packer vinden wij een hoge kwaliteit van service en dienstverlening belangrijk. Daarom zijn we SKAL, BRC8 en IFS6.1 gecertificeerd en FDA geregistreerd (nummer 12558642182). Zo weet u zeker dat u met NOMI Co-Packing voor een erkend bedrijf kiest dat kwaliteit op nummer 1 zet. Wij zijn een bedrijf dat daar aantoonbaar in investeert.
Hieronder voor u een korte uitleg met verwijzing naar de certificaten.

Download onze certificeringen

Ook zijn we lid van de European Co-Packers Association. Ons Certificaat kunt u hier vinden.

SKAL dit is een certificaat voor leveranciers van voorverpakte consumentenproducten 

Het gaat er hierom dat we leveren aan een bedrijf waarbij de eindgebruiker van het product een consument of horeca (cateraar) is; het te koop aangeboden product een voorverpakt consumentenproduct is dat bestaat uit een levensmiddel én verpakkingsmateriaal; het levensmiddel door het verpakkingsmateriaal geheel of ten dele wordt bedekt. De inhoud kan niet worden veranderd zonder dat het verpakkingsmateriaal wordt geopend of aangetast.

BRC8 dit certificaat hebben we ontvangen omdat we door alle managementlagen heen betrokken zijn bij de voedselcultuur. 

BRC8 stelt in haar norm de mens centraal en laat ze bouwen aan een voedselveiligheidscultuur. 
Klik op de link om de complete dekking van de certificering te bestuderen.

IFS6.1(LINK) staat voor maximale voedselveiligheid in heel de keten en ziet toe op het bewaken van kwaliteitssystemen en productieprocessen, maar controleert ook op het gebruik van bijvoorbeeld verboden grondstoffen. Op deze manier garanderen we 100% traceablity.

ECPA 2022 en FDA-registratienummer 12558642182

We zijn lid van de European Co-Packers Association. Om toegelaten te worden tot de ECPA hoor je als bedrijf aan speciale voorwaarden te voldoen op het gebied van verpakken en voorverpakken, verpakkingsmaterialen en verpakkingstechnieken. We delen onze kennis en kunde en maken eventueel gebruik van elkaars diensten (Co-Making).

Ervaar onze gecertificeerde aanpak en maak een vrijblijvende afspraak!

Uw producten en merken zijn bij NOMI Co-Packing in goede handen. We willen u graag vrijblijvend adviseren over onze uitgebreide diensten. Laat u vrijblijvend adviseren over onze uitgebreide diensten door onze verkoopafdeling of vraag een offerte aan

NOMI Co-Packing

Inspelen op specifieke verpakkingswensen van uw klanten wordt een stuk gemakkelijker met NOMI Co-Packing als uw partner. Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen?

Daarom NOMI

 • Meer dan 30 jaar ervaring
  Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
  Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
 • Familiebedrijf met servicegericht team
  Familiebedrijf met servicegericht team
 • Dienstverlening op maat
  Dienstverlening op maat
 • State-of-the-art faciliteiten
  State-of-the-art faciliteiten