Nieuws

Op deze pagina vindt u een overzicht van het laatste nieuws van NOMI Co-Packing. Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, technieken en nieuws over NOMI Co-Packing? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 • Fijne zomervakantie!

  Nieuws

  Fijne zomervakantie!

  In het zuiden zijn de schoolvakanties al begonnen, de andere regio’s volgen de komende weken. Ook in deze periode wil NOMI Co-Packing u zo goed mogelijk bedienen. Houdt u echter wel rekening met capaciteitsbeperkingen.

 • Hercertificering BRC voor voedselveiligheid

  Nieuws

  Hercertificering BRC voor voedselveiligheid

  Verreweg de meeste retailers eisen dat de levensmiddelenbedrijven met wie ze samenwerken, beschikken over een voedselveiligheids-certificering. NOMI Co-Packing beschikt al ruim twintig jaar over het zogenoemde BRC-certificaat en heeft onlangs de jaarlijkse audit weer glansrijk doorstaan. 

 • SMETA-audits succesvol verlopen

  Nieuws

  SMETA-audits succesvol verlopen

  NOMI Co-Packing heeft onlangs succesvol de audits doorlopen voor het SMETA 4-pillar Responsible Sourcing programma en heeft wederom een 'Letter of Conformity' ontvangen voor drie jaar. SMETA staat voor Sedex Members Ethical Trade Audit. 

 • Even voorstellen: Marco Boeren

  Nieuws

  Even voorstellen: Marco Boeren

  Een nieuwe, commerciële uitdaging in een dynamisch bedrijf met korte lijnen: dat was wat Marco Boeren zocht én vond bij NOMI Co-Packing. 

 • Maak kennis met Dirk Schotanus

  Nieuws

  Maak kennis met Dirk Schotanus

  Sinds een jaar heeft NOMI Co-Packing, naast QA-manager Wilfried Bogers, ook een QC-coördinator: Dirk Schotanus.