Nieuws

Op deze pagina vindt u een overzicht van het laatste nieuws van NOMI Co-Packing. Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, technieken en nieuws over NOMI Co-Packing? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 • Productieleider Ad Sweere met pensioen

  Nieuws

  Productieleider Ad Sweere met pensioen

  Gisteren is, na een dienstverband van ruim twintig jaar, “onze Ad” met pensioen gegaan. Ad heeft in zijn rol als productieleider heel veel betekend voor NOMI Co-Packing. 

 • Vijf jaar Na-Nomi: een doorslaand succes

  Nieuws

  Vijf jaar Na-Nomi: een doorslaand succes

  In 2013 bundelden logistiek bedrijf Nabuurs en NOMI Co-Packing hun krachten in een nieuwe joint venture: Na-Nomi. Vijf jaar later is het succes groter dan beide partners hadden durven dromen.

 • Fietsen met wielerhelden tijdens Yellow Jersey Classic

  Nieuws

  Fietsen met wielerhelden tijdens Yellow Jersey Classic

  Al enkele jaren sponsort NOMI Co-Packing de Yellow Jersey Classic, een uniek wielerevenement ter ere van alle Nederlandse geletruidragers in de geschiedenis van de Tour de France. Ook dit jaar weer reed een team van sportieve medewerkers én relaties van NOMI mee in de toertocht op 8 september.

 • Groei door samenwerking

  Nieuws

  Groei door samenwerking

  In een interview in het magazine Dichterbij van Rabobank De Zuidelijke Baronie vertelt NOMI-directeur André van Peer over de manier waarop hij NOMI laat groeien.

 • Altijd de juiste mix met nieuwe ‘telstraat’

  Nieuws

  Altijd de juiste mix met nieuwe ‘telstraat’

  Een mixverpakking met precies de juiste aantallen in elke zak? Met de nieuwe telstraat creëert NOMI de mogelijkheid om consumentenverpakkingen te maken met tot wel acht verschillende items in exacte hoeveelheden.

 • Interview in NAC Magazine

  Nieuws

  Interview in NAC Magazine

  In het NAC Magazine vertelt NOMI-directeur André van Peer over het familiebedrijf dat hij samen met zijn vader Nol opzette en waarin zijn zoon Délano, als alles goed gaat, de derde generatie wordt.