Nieuws

Op deze pagina vindt u een overzicht van het laatste nieuws van NOMI Co-Packing. Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, technieken en nieuws over NOMI Co-Packing? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 • Goedgevuld zomerpakket voor onze medewerkers

  Nieuws

  Goedgevuld zomerpakket voor onze medewerkers

  De zomer start voor de medewerkers van NOMI Co-Packing anders dan anders. Normaal gesproken luiden we de vakantie in met een gezellig feest voor al onze collega’s, maar door corona is dat nu helaas niet mogelijk. Om de start van de zomer toch op een leuke manier te markeren, hebben al onze medewerkers een goedgevuld zomerpakket gekregen. 

 • Video: Snel schakelen als back-up capaciteit

  Nieuws

  Video: Snel schakelen als back-up capaciteit

  Corona heeft de wereld op z’n kop gezet. Daar waar sommige markten volledig stil zijn gevallen, is de vraag in andere marktsegmenten juist fors toegenomen. Zo is door de lange periode van mooi voorjaarsweer de verkoop van ijs via de supermarkten fors gestegen. 

 • Interview André van Peer met Regio Business

  Nieuws

  Interview André van Peer met Regio Business

  André van Peer van NOMI Co-Packing is al enige tijd bezig met duurzaamheid, het optimaal inrichten van verpakkingslijnen en het verbreden van verpakkingsdiensten. De coronacrisis toont de noodzaak van zijn plannen aan, dus rolt hij ze versneld uit.

 • Koen Lokker geslaagd voor rijbewijs C

  Nieuws

  Koen Lokker geslaagd voor rijbewijs C

  Onze collega Koen Lokker heeft op dinsdag 26 mei jl. zijn vrachtwagenrijbewijs C gehaald. Sindsdien zit hij niet alleen meer op de heftruck, maar kruipt hij regelmatig achter het stuur van onze eigen bakwagen. Eindelijk! Want vlak voor zijn praktijkexamen kondigde het kabinet de lockdown aan, kwam Nederland deels stil te liggen en werden alle rijexamens voor onbepaalde tijd uitgesteld. Op 26 mei jl. reed Koen alsnog af en sleepte hij in één keer zijn rijbewijs C binnen. Koen, namens al jouw collega’s bij NOMI Co-Packing: van harte gefeliciteerd!

 • Reserveer nu alvast zomercapaciteit!

  Nieuws

  Reserveer nu alvast zomercapaciteit!

  Het is zomer! En dus breekt de vakantieperiode binnenkort weer aan. NOMI Co-Packing houdt gedurende de zomer- en vakantiemaanden - van half juni tot half september - zijn deuren open en verpakkingslijnen draaiende. Toch is het verstandig om zo snel mogelijk - het liefst voor eind juni - uw order(s) of forecast aan ons door te geven. Dan houden wij verpakkingscapaciteit voor u vrij en bent u ook tijdens de zomer van 2020 verzekerd van een tijdige en correcte levering.

 • NOMI Co-Packing nu ook IFS Food-gecertificeerd

  Nieuws

  NOMI Co-Packing nu ook IFS Food-gecertificeerd

  Na een succesvolle, gecombineerde IFS Food- en BRC-Food audit in april, heeft Wilfried Bogers, QA Manager, op maandag 18 mei jl. ook het IFS Food-certificaat voor voedselveiligheid ontvangen. NOMI presteert met een higher-level-score van ruim 97% ruim boven de certificeringsnorm van 75%. De IFS-certificering maakt het mogelijk om voortaan ook producten te verpakken voor voedingsmiddelenproducenten die de IFS Food-norm hanteren. NOMI verpakt nu volgens twee gecertificeerde voedselveiligheidssystemen: BRC Food én IFS Food.