Nieuws

Op deze pagina vindt u een overzicht van het laatste nieuws van NOMI Co-Packing. Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, technieken en nieuws over NOMI Co-Packing? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 • “Een ideaal baantje voor iemand van mijn leeftijd!”

  Nieuws

  “Een ideaal baantje voor iemand van mijn leeftijd!”

  Na een arbeidsverleden van meer dan 45 jaar kwam Kees van der Velden (65) enkele jaren geleden in de WW terecht. Met zes honden, een papegaai en tal van hobby’s verveelde hij zich eigenlijk niet, maar toen hij een vacature bij NOMI Co-Packing zag voor een chauffeur voor twee dagdelen per week, solliciteerde hij toch. “Want ik vind vrachtwagen rijden hartstikke leuk!”

 • Hercertificering voor BRC en IFS

  Nieuws

  Hercertificering voor BRC en IFS

  Voedselveiligheid heeft bij NOMI Co-Packing én onze klanten de hoogste prioriteit. Daarom zijn we al meer dan twintig jaar BRC-gecertificeerd en sinds vorig jaar hebben we ook het IFS-certificaat voor voedselveiligheid. Beide certificaten zijn onlangs verlengd. Reden om onze medewerkers te trakteren op iets lekkers! 

 • Reserveer op tijd uw zomercapaciteit!

  Nieuws

  Reserveer op tijd uw zomercapaciteit!

  Hoewel het weer van de afgelopen tijd anders doet vermoeden, is het alweer bijna zomer. Dat betekent ook dat de vakantieperiode binnenkort weer start. NOMI Co-Packing blijft de hele zomer open en ziet uw forecast en orders graag zo snel mogelijk tegemoet, zodat we verpakkingscapaciteit voor u kunnen reserveren en u ook deze zomer weer verzekerd bent van tijdige en correcte leveri

 • “De vragen die ik heb, worden meteen beantwoord”

  Nieuws

  “De vragen die ik heb, worden meteen beantwoord”

  Femke Matthijssen (20) is vierdejaarsstudent Bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool in Breda en voltooit haar afstudeerstage bij NOMI Co-Packing. Dat bevalt haar goed. “Ik krijg alle ruimte om mijn onderzoek uit te voeren en iedereen is bereid om me verder te helpen.”

 • Ontmoet customersupport-manager Hester van Gemert!

  Nieuws

  Ontmoet customersupport-manager Hester van Gemert!

  Op maandag 16 november 2020 stapte Hester van Gemert  NOMI Co-Packing binnen voor haar eerste werkdag als customersupport-manager. Daarmee nam deze ervaren supplychain-specialist het stokje over van operations manager Susan Sauren. Als customersupport-manager geeft Hester leiding aan ons vier medewerk(st)ers tellende cs-team. Samen met hen richt ze zich op de verdere automatisering en optimalisatie van de orderverwerkings- en begeleidingsprocessen.