Nieuws

Op deze pagina vindt u een overzicht van het laatste nieuws van NOMI Co-Packing. Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, technieken en nieuws over NOMI Co-Packing? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 • Groei door samenwerking

  Nieuws

  Groei door samenwerking

  In een interview in het magazine Dichterbij van Rabobank De Zuidelijke Baronie vertelt NOMI-directeur André van Peer over de manier waarop hij NOMI laat groeien.

 • Bijna zomervakantie

  Nieuws

  Bijna zomervakantie

  De vakantieperiode staat weer voor de deur. Ook in deze periode willen we u zo goed mogelijk bedienen. Houdt u echter wel rekening met capaciteitsbeperkingen. 

 • Altijd de juiste mix met nieuwe ‘telstraat’

  Nieuws

  Altijd de juiste mix met nieuwe ‘telstraat’

  Een mixverpakking met precies de juiste aantallen in elke zak? Met de nieuwe telstraat creëert NOMI de mogelijkheid om consumentenverpakkingen te maken met tot wel acht verschillende items in exacte hoeveelheden.

 • Interview in NAC Magazine

  Nieuws

  Interview in NAC Magazine

  In het NAC Magazine vertelt NOMI-directeur André van Peer over het familiebedrijf dat hij samen met zijn vader Nol opzette en waarin zijn zoon Délano, als alles goed gaat, de derde generatie wordt.

 • Nieuwe kernwaarden en pay-off: Consider it Packed.

  Nieuws

  Nieuwe kernwaarden en pay-off: Consider it Packed.

  Wat is het imago van NOMI Co-Packing bij klanten? En welke kernwaarden passen daarbij? Uit een onderzoek dat het afgelopen jaar is gedaan, zijn vier kernwaarden en een nieuwe pay-off geformuleerd.