Nieuws

Op deze pagina vindt u een overzicht van het laatste nieuws van NOMI Co-Packing. Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, technieken en nieuws over NOMI Co-Packing? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 • Nieuwe kernwaarden en pay-off: Consider it Packed.

  Nieuws

  Nieuwe kernwaarden en pay-off: Consider it Packed.

  Wat is het imago van NOMI Co-Packing bij klanten? En welke kernwaarden passen daarbij? Uit een onderzoek dat het afgelopen jaar is gedaan, zijn vier kernwaarden en een nieuwe pay-off geformuleerd. 

 • NOMI Co-Packing en MULTIPOND: een flexibele, gouden combinatie

  Nieuws

  NOMI Co-Packing en MULTIPOND: een flexibele, gouden combinatie

  Professionaliteit, kwaliteit en flexibiliteit in een uitmuntende verpakking. NOMI Co-Packing heeft ruim dertig jaar ervaring in het verpakken van Fast Moving Consumer Goods. Het familiebedrijf uit Etten-Leur is een professionele contractverpakker en mag diverse A-merken tot haar vaste klanten rekenen.
   

 • Beter communiceren op de werkvloer

  Nieuws

  Beter communiceren op de werkvloer

  Om prettig, veilig en efficiënt te kunnen werken is het belangrijk om op de werkvloer dezelfde taal te kunnen spreken. Daarom hebben vijf NOMI-medewerkers onlangs een cursus Nederlandse taal gevolgd.

 • NOMI Co-Packing is klaar voor 2018!

  Nieuws

  NOMI Co-Packing is klaar voor 2018!

  NOMI Co-Packing groeit. Om deze stijgende lijn te blijven borgen op het gebied van kwaliteit en productiviteit, maar ook orde en netheid, personeel, ARBO en veiligheid, heeft NOMI Co-Packing het afgelopen jaar een tweetal shiftleaders aangesteld en opgeleid: Engin Cicek en René Kroon.