Nieuws

Op deze pagina vindt u een overzicht van het laatste nieuws van NOMI Co-Packing. Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, technieken en nieuws over NOMI Co-Packing? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 • Collega’s krijgen gezellig pakketje voor thuis

  Nieuws

  Collega’s krijgen gezellig pakketje voor thuis

  De dagen worden korter en door alle coronamaatregelen is iedereen – dus ook onze medewerkers - meer aan huis gekluisterd dan voorheen. Om onze collega’s daarbij een hart onder de riem te steken, kregen ze onlangs van de directie een pakketje met lekkers om het thuis gezellig te maken. 

 • Vijf vragen aan Susan Sauren, operations director

  Nieuws

  Vijf vragen aan Susan Sauren, operations director

  In 2009 startte Susan Sauren (39) bij NOMI. In elf jaar tijd ontwikkelde ze zich tot operations director en lid van de directie. Sinds haar aanstelling in april 2020 was het - als kersverse operations director in coronatijd - haar topprioriteit de operatie draaiende houden. Vanaf vandaag treedt Susan officieel in haar nieuwe functie naar buiten.

 • Nieuwe Multipond-weger: meer inpakcapaciteit

  Nieuws

  Nieuwe Multipond-weger: meer inpakcapaciteit

  Zorgvuldig verpakte producten en snelle, stipte leveringen. Om die beloften te blijven nakomen, hebben we in september een spiksplinternieuwe Multipond-weger in gebruik genomen: de Rolls- Royce onder de meerkops-weegsystemen. Betrouwbaar en supernauwkeurig. Met deze extra weegcapaciteit creëren we meer flexibiliteit en een breder weegbereik. Daarbij kunnen we meerdere transwrapprojecten tegelijk uitvoeren en de doorlooptijd van verpakkingsorders verder inkorten.

 • Belgische quinoa in blokbodemzakjes

  Nieuws

  Belgische quinoa in blokbodemzakjes

  In 2015 zaaien Hans Gheldof en zijn vrouw Leen Vanoverbeke voor het eerst quinoa op hun akker in het Vlaamse Gijverinkhove. Eerst verkopen ze de quinoa via hun boerderijwinkel aan restaurants. Nog geen vijf jaar later ligt het product exclusief in het schap van de Colruyt-supermarkten: primair verpakt in mooie stazakjes, secundair verpakt in schapklare Amerikaanse vouwdozen met displayfunctie. Tijdens het verpakkingstraject heeft NOMI Gelvanco stap voor stap begeleid en bijgestaan met verpakkingsadviezen en materiaaltesten. 

 • De voordelen van fullservice co-packing

  Nieuws

  De voordelen van fullservice co-packing

  Heeft u er wel eens aan gedacht voedingsmiddelen op basis van full service te laten verpakken? Deze extra service omvat meer dan het primair en secundair verpakken van uw producten. Bij fullservice co-packing kopen wij ook de verpakkingsmaterialen voor u in, en beheren en bewaken we de voorraden. Ruim 15% van onze klanten profiteert al van het organisatorische gemak, de extra efficiëntie en betere kostenbeheersing die hiermee gepaard gaan. Iets voor u?

 • Goedgevuld zomerpakket voor onze medewerkers

  Nieuws

  Goedgevuld zomerpakket voor onze medewerkers

  De zomer start voor de medewerkers van NOMI Co-Packing anders dan anders. Normaal gesproken luiden we de vakantie in met een gezellig feest voor al onze collega’s, maar door corona is dat nu helaas niet mogelijk. Om de start van de zomer toch op een leuke manier te markeren, hebben al onze medewerkers een goedgevuld zomerpakket gekregen.