Nieuws

Op deze pagina vindt u een overzicht van het laatste nieuws van NOMI Co-Packing. Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, technieken en nieuws over NOMI Co-Packing? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 • Maak kennis met Nicky Luksemburg en Maikel Fase

  Nieuws

  Maak kennis met Nicky Luksemburg en Maikel Fase

  Sinds enige tijd heeft NOMI Co-Packing er twee collega’s bij: Customer Support-medewerker Nicky Luksemburg en Sales Support-medewerker Maikel Fase. Ze stellen zich graag aan je voor!

 • Na-Nomi valt in prijzen tijdens FD Gazellen

  Nieuws

  Na-Nomi valt in prijzen tijdens FD Gazellen

  Na-Nomi, de joint venture van NOMI Co-Packing en Nabuurs, heeft een FD Gazellen Award gewonnen. Deze awards worden toegekend aan Nederlandse bedrijven die bovengemiddeld hard groeien. Na-Nomi is één van de gelukkige prijswinnaars.

 • Geef uw opdrachten tijdig door!

  Nieuws

  Geef uw opdrachten tijdig door!

  De feestdagen naderen, evenals het einde van het jaar. Aangezien ook de medewerkers van NOMI in december van Kerst en Oud & Nieuw genieten, zijn wij enkele dagen gesloten.

 • Hercertificering BRC voor voedselveiligheid

  Nieuws

  Hercertificering BRC voor voedselveiligheid

  Verreweg de meeste retailers eisen dat de levensmiddelenbedrijven met wie ze samenwerken, beschikken over een voedselveiligheids-certificering. NOMI Co-Packing beschikt al ruim twintig jaar over het zogenoemde BRC-certificaat en heeft onlangs de jaarlijkse audit weer glansrijk doorstaan.