Nieuws

Op deze pagina vindt u een overzicht van het laatste nieuws van NOMI Co-Packing. Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, technieken en nieuws over NOMI Co-Packing? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 • NOMI verpakt belangeloos paaseitjes voor de Voedselbank

  Nieuws

  NOMI verpakt belangeloos paaseitjes voor de Voedselbank

  Voor onze gewaardeerde klant Martinez Chocolade hebben we onlangs geheel kostenloos 12.000 zakjes paaseitjes verpakt, die door Martinez gedoneerd zijn aan de Voedselbank. Het transport is vervolgens gratis verzorgd door hun huisvervoerder De Zwaluw Transport.

 • Maatregelen coronavirus

  Nieuws

  Maatregelen coronavirus

  NOMI Co-Packing volgt de ontwikkelingen en richtlijnen omtrent COVID-19, het coronavirus, op de voet. 

 • Continu verbeteren

  Nieuws

  Continu verbeteren

  Bij NOMI Co-Packing willen we het elke dag weer wat beter doen dan gisteren. Daarom vragen we inbreng van ál onze medewerkers - juist ook van de mensen op de werkvloer. 
   

 • Tony’s Chocolonely paaseitjes in papieren stazak

  Nieuws

  Tony’s Chocolonely paaseitjes in papieren stazak

  Na de succesvolle introductie van de doypacks van sealable papier voor de international travel retail heeft NOMI voor Tony’s ook de ‘Lekker Grote Paaseitjes’ verpakt in volledig recyclebare papieren stazakken.

 • Slimmere en efficiëntere logistiek

  Nieuws

  Slimmere en efficiëntere logistiek

  Luka Veljovic is geen onbekende bij NOMI Co-Packing: twee jaar geleden liep hij hier stage. Inmiddels is hij afgestudeerd en werkt hij op projectbasis bij NOMI om de logistieke processen binnen het bedrijf in kaart te brengen én te verbeteren.