Nieuws

Op deze pagina vindt u een overzicht van het laatste nieuws van NOMI Co-Packing. Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, technieken en nieuws over NOMI Co-Packing? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 • Een compliment voor alle NOMI-medewerkers!

  Nieuws

  Een compliment voor alle NOMI-medewerkers!

  Het was maandag Nationale Complimentendag. Om onze medewerkers te laten zien dat wij hen íedere dag waarderen, hebben wij hen een pluim gegeven! Een klein gebaar met een diepe betekenis. Nogmaals bedankt voor jullie inzet en toewijding! 

 • Ontmoet customersupport-manager Hester van Gemert!

  Nieuws

  Ontmoet customersupport-manager Hester van Gemert!

  Op maandag 16 november 2020 stapte Hester van Gemert  NOMI Co-Packing binnen voor haar eerste werkdag als customersupport-manager. Daarmee nam deze ervaren supplychain-specialist het stokje over van operations manager Susan Sauren. Als customersupport-manager geeft Hester leiding aan ons vier medewerk(st)ers tellende cs-team. Samen met hen richt ze zich op de verdere automatisering en optimalisatie van de orderverwerkings- en begeleidingsprocessen. 

 • Vijf vragen aan Susan Sauren, operations director

  Nieuws

  Vijf vragen aan Susan Sauren, operations director

  In 2009 startte Susan Sauren (39) bij NOMI. In elf jaar tijd ontwikkelde ze zich tot operations director en lid van de directie. Sinds haar aanstelling in april 2020 was het - als kersverse operations director in coronatijd - haar topprioriteit de operatie draaiende houden. Vanaf vandaag treedt Susan officieel in haar nieuwe functie naar buiten.

 • Nieuwe Multipond-weger: meer inpakcapaciteit

  Nieuws

  Nieuwe Multipond-weger: meer inpakcapaciteit

  Zorgvuldig verpakte producten en snelle, stipte leveringen. Om die beloften te blijven nakomen, hebben we in september een spiksplinternieuwe Multipond-weger in gebruik genomen: de Rolls- Royce onder de meerkops-weegsystemen. Betrouwbaar en supernauwkeurig. Met deze extra weegcapaciteit creëren we meer flexibiliteit en een breder weegbereik. Daarbij kunnen we meerdere transwrapprojecten tegelijk uitvoeren en de doorlooptijd van verpakkingsorders verder inkorten.

 • Belgische quinoa in blokbodemzakjes

  Nieuws

  Belgische quinoa in blokbodemzakjes

  In 2015 zaaien Hans Gheldof en zijn vrouw Leen Vanoverbeke voor het eerst quinoa op hun akker in het Vlaamse Gijverinkhove. Eerst verkopen ze de quinoa via hun boerderijwinkel aan restaurants. Nog geen vijf jaar later ligt het product exclusief in het schap van de Colruyt-supermarkten: primair verpakt in mooie stazakjes, secundair verpakt in schapklare Amerikaanse vouwdozen met displayfunctie. Tijdens het verpakkingstraject heeft NOMI Gelvanco stap voor stap begeleid en bijgestaan met verpakkingsadviezen en materiaaltesten. 

 • De voordelen van fullservice co-packing

  Nieuws

  De voordelen van fullservice co-packing

  Heeft u er wel eens aan gedacht voedingsmiddelen op basis van full service te laten verpakken? Deze extra service omvat meer dan het primair en secundair verpakken van uw producten. Bij fullservice co-packing kopen wij ook de verpakkingsmaterialen voor u in, en beheren en bewaken we de voorraden. Ruim 15% van onze klanten profiteert al van het organisatorische gemak, de extra efficiëntie en betere kostenbeheersing die hiermee gepaard gaan. Iets voor u?