Nieuws

Op deze pagina vindt u een overzicht van het laatste nieuws van NOMI Co-Packing. Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, technieken en nieuws over NOMI Co-Packing? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 • NOMI Co-Packing is klaar voor 2018!

  Nieuws

  NOMI Co-Packing is klaar voor 2018!

  NOMI Co-Packing groeit. Om deze stijgende lijn te blijven borgen op het gebied van kwaliteit en productiviteit, maar ook orde en netheid, personeel, ARBO en veiligheid, heeft NOMI Co-Packing het afgelopen jaar een tweetal shiftleaders aangesteld en opgeleid: Engin Cicek en René Kroon.

 • Perscontainers in NOMI-stijl

  Nieuws

  Perscontainers in NOMI-stijl

  Duurzaamheid is voor NOMI Co-Packing belangrijk. Daarom wordt ons afval, waar mogelijk, gerecycled. Voor papier en folie gebruiken we daarvoor sinds kort perscontainers die bedrukt zijn met het NOMI-logo. 

 • Sportieve deelname aan Yellow Jersey Classic

  Nieuws

  Sportieve deelname aan Yellow Jersey Classic

  Een team van acht sportieve relaties en medewerkers van NOMI Co-Packing nam deel aan de Yellow Jersey Classic, een gezellige toertocht ter ere van alle Nederlandse wielerhelden die ooit de leiderstrui van de Tour de France hebben mogen dragen.

 • Even voorstellen: nieuwe collega’s

  Nieuws

  Even voorstellen: nieuwe collega’s

  NOMI Co-Packing heeft deze zomer diverse nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Maik Luijbregts en Maarten Mathijssen stellen zich graag voor. 

 • Geef uw opdrachten tijdig door!

  Nieuws

  Geef uw opdrachten tijdig door!

  De feestdagen naderen, evenals het einde van het jaar. Aangezien ook de medewerkers van NOMI in december van Kerst en Oud & Nieuw genieten, zijn wij enkele dagen gesloten.

 • NOMI verpakt Rotterdammertjes

  Nieuws

  NOMI verpakt Rotterdammertjes

  Den Haag heeft z’n Hopjes, maar Rotterdam had nog geen eigen snoepje. Daar moest verandering in komen, vond Olaf Ouwerkerk, want Rotterdammers zijn trots op hun stad. Hij bedacht een typisch Rotterdams snoepje: Rotterdammertjes.