Nieuws

Op deze pagina vindt u een overzicht van het laatste nieuws van NOMI Co-Packing. Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, technieken en nieuws over NOMI Co-Packing? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 • Fietsen met wielerhelden tijdens Yellow Jersey Classic

  Nieuws

  Fietsen met wielerhelden tijdens Yellow Jersey Classic

  Al enkele jaren sponsort NOMI Co-Packing de Yellow Jersey Classic, een uniek wielerevenement ter ere van alle Nederlandse geletruidragers in de geschiedenis van de Tour de France. Ook dit jaar weer reed een team van sportieve medewerkers én relaties van NOMI mee in de toertocht op 8 september.

 • Groei door samenwerking

  Nieuws

  Groei door samenwerking

  In een interview in het magazine Dichterbij van Rabobank De Zuidelijke Baronie vertelt NOMI-directeur André van Peer over de manier waarop hij NOMI laat groeien.

 • Altijd de juiste mix met nieuwe ‘telstraat’

  Nieuws

  Altijd de juiste mix met nieuwe ‘telstraat’

  Een mixverpakking met precies de juiste aantallen in elke zak? Met de nieuwe telstraat creëert NOMI de mogelijkheid om consumentenverpakkingen te maken met tot wel acht verschillende items in exacte hoeveelheden.

 • Nieuwe kernwaarden en pay-off: Consider it Packed.

  Nieuws

  Nieuwe kernwaarden en pay-off: Consider it Packed.

  Wat is het imago van NOMI Co-Packing bij klanten? En welke kernwaarden passen daarbij? Uit een onderzoek dat het afgelopen jaar is gedaan, zijn vier kernwaarden en een nieuwe pay-off geformuleerd. 

 • NOMI Co-Packing en MULTIPOND: een flexibele, gouden combinatie

  Nieuws

  NOMI Co-Packing en MULTIPOND: een flexibele, gouden combinatie

  Professionaliteit, kwaliteit en flexibiliteit in een uitmuntende verpakking. NOMI Co-Packing heeft ruim dertig jaar ervaring in het verpakken van Fast Moving Consumer Goods. Het familiebedrijf uit Etten-Leur is een professionele contractverpakker en mag diverse A-merken tot haar vaste klanten rekenen.