Nieuws

Op deze pagina vindt u een overzicht van het laatste nieuws van NOMI Co-Packing. Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, technieken en nieuws over NOMI Co-Packing? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 • Maak kennis met Nicky Luksemburg en Maikel Fase

  Nieuws

  Maak kennis met Nicky Luksemburg en Maikel Fase

  Sinds enige tijd heeft NOMI Co-Packing er twee collega’s bij: Customer Support-medewerker Nicky Luksemburg en Sales Support-medewerker Maikel Fase. Ze stellen zich graag aan je voor!

 • Na-Nomi valt in prijzen tijdens FD Gazellen

  Nieuws

  Na-Nomi valt in prijzen tijdens FD Gazellen

  Na-Nomi, de joint venture van NOMI Co-Packing en Nabuurs, heeft een FD Gazellen Award gewonnen. Deze awards worden toegekend aan Nederlandse bedrijven die bovengemiddeld hard groeien. Na-Nomi is één van de gelukkige prijswinnaars.

 • Hercertificering BRC voor voedselveiligheid

  Nieuws

  Hercertificering BRC voor voedselveiligheid

  Verreweg de meeste retailers eisen dat de levensmiddelenbedrijven met wie ze samenwerken, beschikken over een voedselveiligheids-certificering. NOMI Co-Packing beschikt al ruim twintig jaar over het zogenoemde BRC-certificaat en heeft onlangs de jaarlijkse audit weer glansrijk doorstaan. 

 • SMETA-audits succesvol verlopen

  Nieuws

  SMETA-audits succesvol verlopen

  NOMI Co-Packing heeft onlangs succesvol de audits doorlopen voor het SMETA 4-pillar Responsible Sourcing programma en heeft wederom een 'Letter of Conformity' ontvangen voor drie jaar. SMETA staat voor Sedex Members Ethical Trade Audit.