Even voorstellen: Marco Boeren

Een nieuwe, commerciële uitdaging in een dynamisch bedrijf met korte lijnen: dat was wat Marco Boeren zocht én vond bij NOMI Co-Packing. 

Sinds februari is Marco (50) als salesmedewerker binnendienst werkzaam bij NOMI. “Ik heb jarenlang in commerciële functies gewerkt, onder meer bij de Rabobank. Ik ga graag met mensen om en ik vind het ook leuk om me bezig te houden met zaken als nieuwsbrieven en communicatie. Dat kan ik in deze functie combineren.”

Klik

“Ik zocht naar een nieuwe baan in een niet al te groot bedrijf. Ik hou van een overzichtelijke organisatie, zodat je overal bij betrokken kunt zijn. Dat heb ik gevonden bij NOMI. Ik had al tijdens het eerste gesprek een goede klik met André van Peer en Carlo Jochems en ik heb hier inmiddels ondervonden dat de mensen die hier werken, allemaal gaan voor het beste resultaat en zich daar ook verantwoordelijk voor voelen. Een fijne werkomgeving, dus.”

Klantcontact

De co-packingbranche is voor Marco nieuw. “Op dit moment leer ik dus nog heel veel over de verschillende verpakkingstechnieken, materialen en dergelijke. Ik maak calculaties en ik ga met Carlo mee naar klanten. Uiteindelijk ga ik zelf natuurlijk ook klanten voorzien van oplossingen en adviezen op maat. Ik ga graag met mensen om, dus daar kijk ik erg naar uit. Daarnaast ga ik me bezighouden met marketing en communicatie: hoe kunnen we meer uit onze website halen? En hoe kunnen we nieuwe markten aanboren? We kunnen bijvoorbeeld meer uit de Duitse markt halen. Ik beheers de Duitse taal goed, dus dat vind ik een mooie uitdaging.”

Fietsend naar het werk

Marco woont met zijn vrouw en twee kinderen in Breda en komt elke dag met de fiets naar het werk. “Dat is zo’n twintig kilometer, enkele reis. Een leuke rit en ik kom zo meteen aan de nodige lichaamsbeweging. Daarnaast coach ik het voetbalteam van mijn zoon en houd ik van cabaret. Ook geef ik regelmatig optredens en workshops als percussionist.”

  • Even voorstellen: Marco Boeren