Fietsen met wielerhelden tijdens Yellow Jersey Classic

Al enkele jaren sponsort NOMI Co-Packing de Yellow Jersey Classic, een uniek wielerevenement ter ere van alle Nederlandse geletruidragers in de geschiedenis van de Tour de France. Ook dit jaar weer reed een team van sportieve medewerkers én relaties van NOMI mee in de toertocht op 8 september.

Het is niet zo verwonderlijk dat NOMI Co-Packing de Yellow Jersey Classic een warm hart toedraagt. Het bedrijf is immers opgericht in Sint Willebrord: hét wielerdorp van Nederland, waar maar liefst vier van de zeventien Nederlandse geletruidragers vandaan komen. Uiteraard deden een aantal van hen ook mee aan de toertocht van tachtig kilometer. 

Bijzonder

Eén van de relaties van NOMI Co-Packing die meedeed, was Gerard Rokx van ICT-bedrijf BLOXX IT. “Ik ken André van Peer, de directeur van NOMI, al jaren en een tijdje geleden kwam de Yellow Jersey Classic ter sprake. André vertelde dat NOMI ook meedeed én dat er nog plaatsen vrij waren in het team. Toen ben ik zo vrij geweest om mezelf aan te melden. Ik heb een ontzettend leuke dag gehad: het fietsen ging goed, ondanks dat ik nog nooit eerder in zo’n grote groep gefietst had. De ontvangst op het gemeentehuis, de lunch en het avondprogramma met diner waren ook perfect geregeld. En ik moet zeggen: het is echt heel bijzonder om een keertje achter Joop Zoetemelk te fietsen!”

Geslaagde dag 

Ook Carlo Jochems, sales director bij NOMI, reed mee. “Het is een uniek evenement waarbij de wielerhelden zeer benaderbaar zijn. Het is een ontspannen rit met een gematigd tempo. Ik vind het steeds weer leuk om te zien wanneer relaties en collega’s in gesprek raken met wielergrootheden die de meesten alleen kennen van TV”.    

  • Fietsen met wielerhelden tijdens Yellow Jersey Classic
  • Fietsen met wielerhelden tijdens Yellow Jersey Classic
  • Fietsen met wielerhelden tijdens Yellow Jersey Classic