Interview in NAC Magazine

In het NAC Magazine vertelt NOMI-directeur André van Peer over het familiebedrijf dat hij samen met zijn vader Nol opzette en waarin zijn zoon Délano, als alles goed gaat, de derde generatie wordt.

“Een echt businessplan hebben mijn vader en ik nooit gehad”, vertelt André. Zakelijk gezien volgt André, net als zijn vader, zijn intuïtie. “Als de situatie erom vraagt, doen we investeringen. Ondernemen en gaan, dat heb ik van mijn vader meegekregen.” Dat betaalt zich uit in zakelijk succes: het bedrijf is sinds de start in 1986 geleidelijk gegroeid naar een serieuze speler in de copack branche, en de laatste 5 jaar is deze groei in een stroomversnelling geraakt. 

NOMI-oprichter Nol van Peer was een graag geziene gast bij NAC. Zowel met zijn vrouw Mientje als met klanten was hij vaak op de tribunes te vinden. Op de foto in het magazine is te zien dat ook Nol ooit in het NAC magazine heeft gestaan. Eigenlijk zijn alle drie de generaties nu dus in één magazine verenigd. In het artikel leest u het hele verhaal. 

  • Interview in NAC Magazine