Na-Nomi valt in prijzen tijdens FD Gazellen

Na-Nomi, de joint venture van NOMI Co-Packing en Nabuurs, heeft een FD Gazellen Award gewonnen. Deze awards worden toegekend aan Nederlandse bedrijven die bovengemiddeld hard groeien. Na-Nomi is één van de gelukkige prijswinnaars.

Al zestien jaar lang organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen. Dit is een prestigieuze awardshow met awards voor de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Deze bedrijven groeien niet alleen hard in omzet, maar ook in personeelsbestand én winstmarge. Bedrijven die deelnemen, moeten voldoen aan de volgende voorwaarden: 

  • het bedrijf heeft een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar; 
  • de omzetgroei over de driejarige periode is ononderbroken;
  • in het eerste jaar bedraagt de omzet minimaal € 250.000;
  • het bedrijf is ten minste op 1 januari 2016 economisch actief;
  • in het laatste jaar dient het nettoresultaat positief te zijn en in de voorgaande twee jaar maximaal één jaar verlieslatend;
  • het bedrijf dient financieel gezond te zijn.

Na-Nomi wint FD Gazellen Award

Voor de editie van 2019 waren tal van aansprekende organisaties en bedrijven uit heel Nederland genomineerd, waaronder Na-Nomi. Onlangs is bekend geworden dat Na-Nomi één van de winnaars van Zuid-Nederland is. Nu behoort Na-Nomi tot het illustere rijtje met snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Een prachtige onderscheiding en wij feliciteren Na-Nomi dan ook van harte met het winnen van de FD Gazellen Award. Proficiat! 

Reactie Bas Coenen van Na-Nomi

Na-Nomi Integrated Co-Packing Solutions is een joint venture van NOMI Co-Packing en Nabuurs, specialist in supply chain-oplossingen. Na-Nomi biedt geïntegreerde oplossingen op het gebied van co-packing, met name in de wereld van fast moving consumer goods. Aan het roer van Na-Nomi staat Bas Coenen, General Manager. Op de website van Na-Nomi vertelt Coenen over het winnen van de FD Gazellen Award: “Wij zijn supertrots! Het is een heel mooie prestatie die we samen met ons team en met de steun van onze partners en klanten hebben weten te realiseren. Na-Nomi bestaat inmiddels alweer zes jaar, waarbij dit toch een erkenning voor ons harde werk is.”

Doorgroeien tot dé co-packer van Zuid-Oost-Nederland

Coenen vervolgt: “Het winnen van een FD Gazellen Award is natuurlijk een geweldig resultaat voor Na-Nomi, maar we blijven wel vooruit kijken. Met Na-Nomi willen we doorgroeien en dé co-packer in het zuidoosten van Nederland worden. We blijven ons ook de komende jaren inzetten om verpakkingsoplossingen op maat te bieden om de langdurige relaties met onze klanten uit te kunnen bouwen.”

Prijs officieel in ontvangst nemen

Wilt u de hele reactie van Bas Coenen lezen? Bekijk dan het volledige artikel op de website van Na-Nomi. Wilt u meer informatie over de FD Gazellen, neem dan een kijkje op de website van Het Financieele Dagblad. Op dinsdag 5 november worden de awards voor regio Zuid-Nederland uitgereikt vanuit Theater de Parade in Den Bosch. Dan zal Na-Nomi de prijs officieel in ontvangst nemen. 

  • Na-Nomi valt in prijzen tijdens FD Gazellen