Reserveer nu alvast zomercapaciteit!

Het is zomer! En dus breekt de vakantieperiode binnenkort weer aan. NOMI Co-Packing houdt gedurende de zomer- en vakantiemaanden - van half juni tot half september - zijn deuren open en verpakkingslijnen draaiende. Toch is het verstandig om zo snel mogelijk - het liefst voor eind juni - uw order(s) of forecast aan ons door te geven. Dan houden wij verpakkingscapaciteit voor u vrij en bent u ook tijdens de zomer van 2020 verzekerd van een tijdige en correcte levering.

Elke zomer zien we de vraag naar verpakkingscapaciteit toenemen, omdat veel sociale werkplaatsen en verpakkingsbedrijven hun deuren sluiten voor collectieve zomervakanties. Tegelijkertijd daalt onze verpakkingscapaciteit door een beperkte personele bezetting. Ook onze medewerkers genieten dan van een dikverdiende vakantie. Door een efficiënte vakantiespreiding blijft minimaal 65% van onze operators en lijnverantwoordelijken tijdens deze zomermaanden aan het werk. Dit houdt in, dat we van half juni tot half september op zomercapaciteit draaien. 

Wacht daarom niet tot het laatste moment en mail ons uw order(s) of forecast voor eind juni. Wij reserveren dan direct verpakkingscapaciteit voor u, zodat u uw order(s) netjes op tijd in huis hebt.

  • Reserveer nu alvast zomercapaciteit!