Samen stoppen met roken tijdens Stoptober

Door aandacht te besteden aan de actie Stoptober probeert NOMI Co-Packing haar medewerkers een extra steuntje in de rug te geven bij het stoppen met roken. 

De insteek van Stoptober is simpel en doeltreffend: stop 28 dagen met roken in de maand oktober. Dat is een overzichtelijke tijdsperiode. Omdat veel mensen samen besluiten te stoppen, kunnen ze elkaar steunen. En na de eerste 28 dagen is het gemakkelijker om het niet-roken ook daarna vol te houden. Op deze manier zijn in Nederland de afgelopen jaren al 300.000 mensen gestopt met roken! 

Gezonde levensstijl

Dit jaar besteedt NOMI Co-Packing voor het eerst aandacht aan Stoptober door informatiemateriaal beschikbaar te stellen en door de actie te delen via het informatiescherm in de kantine. NOMI Co-Packing probeert de gezondheid van haar medewerkers op diverse manieren te bevorderen – niet alleen door de werkplek zo ergonomisch en comfortabel mogelijk in te richten, maar ook door bijvoorbeeld gratis fruit aan te bieden. Deelname aan Stoptober past dan ook perfect in ons streven om medewerkers te faciliteren bij een gezonde levensstijl. 

  • Samen stoppen met roken tijdens Stoptober