Wielerhelden op Profwielerronde Etten-Leur

NOMI Co-Packing heeft al sinds de oprichting een warme band met wielrennen. Daarom waren we ook dit jaar weer sponsor van de gezellige en goed georganiseerde Profwielerronde in Etten-Leur. 

NOMI Mini Cooper

Met een prachtige, in NOMI Co-Packing-huisstijl bestickerde Mini Cooper werd aan het publiek kenbaar gemaakt dat de wielrenners in aantocht waren. Zo lieten we niet alleen zien dat we de Profwielerronde een warm hart toedragen, maar hebben we ons ook als werkgever geprofileerd bij een breed publiek uit de hele regio.  

Wielersterren

Tijdens de Profwielerronde in Etten-Leur verschijnen ieder jaar weer grote namen uit de Tour de France aan de start. Dit jaar waren dat onder anderen Tourwinnaar Chris Froome, zijn teamgenoot Mikel Landa, de winnaar van de bolletjestrui Warren Barguil en de Nederlandse winnaar van de vijftiende etappe, Bauke Mollema. Bij de dames was de tot knapste wielrenster van Nederland uitgeroepen Puck Moonen een van de deelneemsters. Uiteraard was zij zeer populair bij de fotografen en lieten ook André van Peer en Carlo Jochems van NOMI Co-Packing de kans niet voorbij gaan om met haar op de foto te gaan! 

  • Wielerhelden op Profwielerronde Etten-Leur
  • Wielerhelden op Profwielerronde Etten-Leur
  • Wielerhelden op Profwielerronde Etten-Leur