Haribo
Bert Lambregts

Klanten van NOMI

Al meer dan vijftien jaar kiest Haribo voor Nomi Co-Packing

Al meer dan vijftien jaar kiest Haribo voor Nomi Co-Packing wanneer er producten moeten worden verpakt waarvoor de eigen fabrieken geen oplossingen hebben. Toen twee jaar geleden een nieuw formaat hangzakjes met Maomix op de markt werd gebracht, kreeg Nomi Co-Packing de vraag om deze te verpakken. 

 

Lang, smal zakje

Bert Lambregts, Intercompany Manager Benelux bij Haribo The Netherlands & Belgium B.V.: “We hadden al Maomix in andere formaten zakjes, maar het nieuwe zakje is smal en lang. Bovendien hebben de drie verschillende snoepjes in de mix een zeer specifieke verhouding. Daardoor konden we deze zakjes niet in onze eigen fabriek produceren en hebben we Nomi Co-Packing gevraagd om met ons mee te denken over een oplossing.”

Mix van snoepjes

Bij het ontwikkelen van die oplossingen waren er een paar specifieke uitdagingen. “Zo is er in de mix van drie snoepjes één snoepje waarvan er maar één in het zakje moet komen, omdat dat snoepje vrij veel weegt. Daarvoor heeft Nomi Co-Packing een oplossing bedacht. Daarnaast was een van de andere snoepjes iets te groot, wat voor verstoppingen in de vulpijp van de machine had kunnen zorgen. Gelukkig hebben we deze snoepjes in verschillende formaten, dus is er voor een kleiner formaat van hetzelfde snoepje gekozen.”

Prettige samenwerking

Inmiddels draait Nomi Co-Packing vier keer per jaar een run van de lange, smalle Maomix-zakjes. “En dat verloopt net zo prettig als we de afgelopen vijftien jaar al gewend zijn van Nomi Co-Packing. Natuurlijk is het feit dat Nomi Co-Packing bij ons in de buurt gevestigd is, een van de redenen dat we steeds weer voor hen kiezen. Tel daarbij op dat Nomi Co-Packing een betrouwbare partner is, met ons meedenkt en dat ze eventuele problemen heel snel oplossen en het spreekt voor zich dat we al zo lang met hen samenwerken.”

Co-packing nodig? Consider it Packed!

Heeft u vragen over onze verpakkingen of bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Nomi Co-Packing. Met ruim 35 jaar ervaring kunt u er zeker van zijn dat u producten bij ons in goede handen zijn. Met onze full service dienstverlening maken we het u graag gemakkelijk Consider it Packed!