Festivaldi

De Harlekijntjes dropreep is een lekker tussendoortje voor de echte dropliefhebber. Tot nu toe waren er alleen losse repen te koop, maar fabrikant Festivaldi wil deze repen ook graag in multipacks in de winkel leggen. In samenwerking met NOMI Co-Packing is speciaal voor deze repen een flowwrap ontwikkeld.

Mirjam Debets van Festivaldi uit Nijkerk vertelt dat het bedrijf voor het verpakken van de overige producten, zoals de stuksverpakking van de droprepen, al een verpakkingspartner heeft. “Maar die heeft niet de technische mogelijkheden om een multipack van onze droprepen te flowwrappen en daarom zijn we op zoek gegaan naar een co-packer die dat wel voor ons zou kunnen doen. Op internet kwam ik NOMI Co-Packing tegen en ook elders had ik al eens gelezen over dit bedrijf. We hebben een offerte opgevraagd en die was wat ons betreft in orde, dus hebben we NOMI Co-Packing een kennismakingsorder laten inpakken.”

Meedenken over folie

“De eerste kennismaking met NOMI Co-Packing was goed”, vertelt Mirjam, “we vinden het belangrijk dat een bedrijf waarmee wij in zee gaan, gecertificeerd is om food in te pakken en daar ook veel ervaring in heeft. Aan beide voorwaarden voldoet NOMI Co-Packing ruimschoots, dus voelde het meteen vertrouwd. Omdat deze verpakkingsvorm voor ons nieuw is, wisten we nog niet wat de exacte afmetingen van de benodigde folie moesten worden. Daarin heeft NOMI Co-Packing ons uitstekend geholpen met de ontwikkeling van de verpakking en specificaties van de benodigde folie.”

Heel tevreden

Tijdens de opstart van het verpakkingsproces is Mirjam ter plaatse gaan kijken. “Aanvankelijk leken de door ons aangeleverde SRP-dozen iets te klein, maar door extra lucht uit de multipacks te drijven werd dit probleem in korte tijd opgelost. We zijn erg tevreden met hoe NOMI Co-Packing het werk heeft uitgevoerd; ze behandelden onze droprepen alsof het hun eigen product is. Ook met de verpakking zelf zijn we heel tevreden. Waarschijnlijk zijn de multipacks met droprepen binnenkort in de supermarkt te vinden!”
 

Meer weten?

Carlo Jochems
Sales director
+31 (0)76 - 206 10 32
Harlekijntjes dropstaven Festivaldi.jpg