Stand-up-pouch verpakken

Een stand-up-pouch – ook wel bekend onder de naam doypack – is de ideale verpakkingsvorm voor snoep, koekjes, nootjes… tja, waarvoor eigenlijk niet? Het verpakken van stand-up-pouches is echter wel een vak apart. Bij NOMI Co-Packing hebben we jarenlange ervaring in het verpakken van voedingsmiddelen in stand-up-pouches.

Materiaal stand-up-pouch

Een stand-up-pouch wordt gemaakt van een al dan niet bedrukte PET/PE–folie. De zakken blijven rechtop staan en zijn daardoor aantrekkelijk in het winkelschap. Daarnaast zijn stand-up-pouches zeer praktisch, zowel in de winkel als bij de consument thuis. Een stand-up-pouch biedt bovendien een groot volume, bij een gelijkblijvend oppervlak.

Verpakken producten in stand-up-pouch

NOMI Co-Packing kan alle producten verpakken in een stand-up pouch. Of die nu al voorverpakt zijn, zoals individueel verpakte zoetwaren, of onverpakt. We hebben hiervoor speciaal ingerichte stand-up-pouch verpakkingslijnen. Wilt u diverse producten mixen in één verpakking? Ook die mogelijkheid bieden we u! Daarnaast kunnen we uw stand-up-pouch hersluitbaar maken. 

Gecertificeerd verpakker

Bij NOMI Co-Packing beschikken we over een FDA-certificering én zijn we SKAL- en BRC7-gecertificeerd. U weet dus zeker dat uw producten veilig en goed worden verpakt en dat we kwaliteit zeer hoog in het vaandel hebben staan.

Stand-up-pouches

Bij NOMI Co-Packing verpakken we de producten van gerenommeerde foodproducenten in stand-up-pouches. We werken bijvoorbeeld voor Haribo, Mars en Martinez Chocolade. Deze samenwerkingen bestaan in veel gevallen al meer dan tien jaar en dat is niet voor niets: we verpakken hun producten goed en tegen een aantrekkelijke prijs.

Meer informatie?

Wilt u producten in een stand-up-pouch laten verpakken en zoekt u daarvoor een professionele, betrouwbare contractverpakker? NOMI Co-Packing staat tot uw dienst! We vertellen u graag alles over onze dienstverlening, onze verpakkingen en onze werkwijze.   

Daarom NOMI

 • Meer dan 30 jaar ervaring
  Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
  Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
 • Familiebedrijf met servicegericht team
  Familiebedrijf met servicegericht team
 • Dienstverlening op maat
  Dienstverlening op maat
 • State-of-the-art faciliteiten
  State-of-the-art faciliteiten