Vacature: Assistent teamleider Warehouse & Logistiek

Bij Nomi Co-Packing zijn wij op zoek naar een assistent teamleider Warehouse & Logistiek. Iemand die energie krijgt van snel schakelen en van vlot lopende orders. Iemand met teamgevoel die oog heeft voor collega’s. Denk jij in oplossingen en hou je van een gezonde dosis verantwoordelijkheid in je werk? Dan ligt er bij Nomi Co-packing een mooie kans voor jou.

De kans is behoorlijk groot dat één van onze verpakkingen bij jou thuis in de kast ligt. Dat komt omdat de vraag naar onze dienstverlening de laatste tijd enorm groeit. Daarom zoeken we versterking voor onze afdeling Warehouse & Logistiek. We zoeken iemand die een team kan aansturen en voldoening haalt uit de prestaties van datzelfde team. Zie jij mogelijkheden om de samenwerking nog beter te laten verlopen? Super, want dat maak jij ons bedrijf nóg beter!

 

DIT GA JIJ DOEN:

Geen dag is hetzelfde bij Nomi Co-packing. Dat komt omdat wij onze klanten flexibiliteit bieden. In de praktijk is het soms nodig om de planning helemaal om te gooien. Als assistent teamleider heb je dan ook een dynamische baan:

 

- Je organiseert het dagelijks overleg met het team. Dat is logisch natuurlijk.

- Ook neem je inkomende goederen in ontvangst en controleert de lading.

- Elke werkdag check je de temperatuur van de goederen in het warehouse.

- Je beheert de apparatuur waar het warehouseteam mee werkt, zoals de mobiele scanners.

- Jij bent ook degene die de technische staat en het onderhoud van heftrucks en elektrische palletheffers controleert. Het moet natuurlijk wel op rolletjes lopen in de expeditie!

- Verder coördineer je de afvalverwerking en de emballage. Zo blijft het warehouse opgeruimd en netjes.

- Als de teamleider afwezig is, ben jij de vervanger.

 

Kortom: al jouw werkzaamheden zorgen ervoor dat het team fijn aan de slag kan.

 

DIT BEN JIJ:

Zie jij jezelf bij ons beginnen als assistent teamleider Warehouse & Logistiek? Of ben je misschien toe aan de volgende stap in je werk? Dan is het goed om te weten wat wij belangrijke kwaliteiten en eigenschappen vinden van onze nieuwe collega:

 

- Je laat zien dat je op MBO-niveau werkt en denkt.

- Je kent de wereld van logistiek, productie of verpakkingen al uit een eerder functie.

- Je spreekt Nederlands en Engels en kan ook lezen in beide talen. De voertaal bij Nomi Co-packing is Nederlands, maar er werken ook veel anderstaligen in ons team. In jouw rol is het cruciaal dat je met iedereen op de vloer kunt communiceren.

- Je hebt een heftruckcertificaat.

 

Verder vinden we het belangrijk dat je zelfstandig bent. We verwachten van een assistent teamleider dat je problemen die opduiken ook voortvarend oppakt. Ten slotte hoort bij onze business natuurlijk een flexibele instelling en een flinke dosis daadkracht. Gewoon even bijspringen als het team dat nodig heeft!

 

DIT BIEDEN WE JOU:

Zet je bij de meeste punten hierboven een vinkje? Dan is deze baan je op het lijf geschreven. Als logistieke professional haal je je hart op in onze expeditie. Bovendien ga je aan de slag met een goed ingespeeld team van gelijkgestemden. Een club met de drive om samen de doelen van deze dag te halen. En met jouw inzet ben je direct een van ons. Dat kan niet anders.

 

Als werkgever zorgen wij natuurlijk graag goed voor onze mensen. Voor je werk beschik je over goede tools en kwalitatief materiaal. In de kantine ligt gratis vers fruit en is natuurlijk ook koffie en meer beschikbaar. Bij Nomi Co-packing krijg je de ruimte om je vaardigheden te ontdekken en die verder te ontwikkelen. Niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk. Want als jij groeit, dan groeien wij allemaal een beetje met je mee. Daarom krijgt iedereen in ons team toegang tot GoodHabitz. Een online platform waar je op leuke manier allerlei trainingen kan volgen – van taalcursus tot slaaptraining en nog veel meer. Niemand is te oud om iets nieuws te leren!

 

Als Assistent Teamleider Warehouse & Logistiek bij Nomi Co-packing verdien je een marktconform salaris. Dat is net zoveel als je zou verdienen bij grote logistieke spelers als Bol of Coolblue. En ook met 24 vrije dagen zitten we op gelijke hoogte. Als fulltimer werk je bij ons 38,25 uur per week. En je kunt ervoor kiezen om overuren in te zetten als ‘tijd voor tijd’ (tvt). Meer vrije uren dus. Bij Nomi Co-packing sta je dicht op het resultaat. Kijk, en daar zit een belangrijk verschil: een hecht team waar je op trots bent.

 

SOLLICITEREN?

Ben jij de Assistent Teamleider Warehouse & Logistiek die we zoeken? Stuur dan je reactie met CV naar HR@nomi.nl of vul hiernaast je gegevens in.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Max. 32,00MB
Max. 32,00MB