Verpakken zoetwaren

Voor het verpakken van uw zoetwaren zoekt u een betrouwbare contractverpakker. Een co-packer die weet wat speelt in uw branche, die expertise heeft op het gebied van het verpakken van zoetwaren en die ervoor zorgt dat uw zoetwaren op een veilige, aantrekkelijke en efficiënte manier verpakt worden. NOMI Co-Packing is zo’n co-packer.

Ervaring in zoetwaren

NOMI Co-Packing bestaat al meer dan 25 jaar en al sinds de oprichting is het verpakken van zoetwaren voor ons een belangrijk deel van onze bedrijfsvoering. We verpakken zoetwaren voor toonaangevende zoetwarenfabrikanten, zoals Haribo, Martinez Chocolade en Mars. Maar ook het verpakken van zoetwaren van nieuwe spelers op de markt, zoals Fruitfunk en Rotterdammertjes, is voor ons steeds weer een mooie uitdaging.

 

Innovatief en servicegericht

Waarom al deze bedrijven voor NOMI Co-Packing kiezen om hun zoetwaren te verpakken? Dat heeft meerdere redenen. Om te beginnen zijn we servicegericht. We komen onze afspraken na en we doen wat we beloven. Daarnaast zijn we innovatief en denken we mee met onze klanten. Bij het verpakken van zoetwaren zoeken we altijd naar de beste oplossing.

 

Veilig verpakken van zoetwaren

Daarnaast is de voedselveiligheid uiteraard van het allergrootste belang. NOMI Co-Packing is SKAL en BRC7-gecertificeerd. Daarnaast zijn we FDA-geregistreerd (nummer 12558642182). Wij hebben kwaliteit namelijk hoog in het vaandel staan en vinden het belangrijk om uw zoetwaren volgens de hoogste standaarden te verpakken.

 

Uw zoetwaren verpakken

Wilt u meer weten over hoe NOMI Co-Packing uw zoetwaren kan verpakken met hoge kwaliteit en tegen de scherpste prijs? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor het verpakken van uw zoetwaren.

Daarom NOMI

 • Meer dan 30 jaar ervaring
  Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
  Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
 • Familiebedrijf met servicegericht team
  Familiebedrijf met servicegericht team
 • Dienstverlening op maat
  Dienstverlening op maat
 • State-of-the-art faciliteiten
  State-of-the-art faciliteiten