Specificaties

Wanneer uw wensen specifiek zijn, kunnen we uiteraard ook handmatig voor u verpakken. Meer weten over handmatig verpakken? Lees snel verder. 

Wat is handmatig verpakken? 

Zoals de naam al zegt is het handmatig verpakken, een dienst die NOMI Co-Packing aanbiedt wanneer een standaard machinale manier van verpakken niet wenselijk of mogelijk is. 


Welke technieken worden er gebruikt bij handmatig verpakken? 

Bij het handmatig verpakken wordt er gebruik gemaakt van een handsealer en hotmelt pistolen. Het sluiten en coderen van de omdoos, doen wij natuurlijk ook. Wij verpakken in een volledig geconditioneerde opslag en in high care verpakkingsruimtes. Daarnaast verwerken we de producten op een BRC/IFS/Skal gecertificeerde wijze. 

Met welke materialen werken wij bij het handmatig verpakken? 

Dit verschilt natuurlijk per opdracht. We denken graag met u mee en adviseren u om samen tot een geschikte materiaalkeuze te komen. Natuurlijk verwerken we de producten op een BRC/IFS/Skal gecertificeerde wijze.  

Welke toepassingen zijn er mogelijk met handmatig verpakken? 

Het handmatig verpakken, doen wij altijd volledig op maat. Omdat geen product en verpakking hetzelfde is. We stemmen deze uiteraard af op factoren zoals de vorm, afmetingen en het gewicht van de verpakking en de benodigde capaciteit. Ook een repack van diepgevroren producten is mogelijk. Op basis van deze factoren kiezen we de beste oplossing voor u. Qua ordervolumes moet u denken aan aantallen vanaf 10000 voor consumenten eenheden. 

Waarom kiest u voor NOMI Co-Packing? 

Benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft het handmatig verpakken van uw goederen of producten? Bij NOMI Co-Packing bent u aan het juiste adres. Zijn uw interne verpakkingsmogelijkheden ontoereikend zijn, heeft u behoefte aan flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid? Ook dan vindt u in NOMI CO-Packing een partner die met u meedenkt en ontzorgt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag meer! Ook kunt u vrijblijvend een offerte opvragen via onze offertetool. Klik hier voor meer informatie. 

 

Persoonlijk advies?

Kom in contact met sales director Carlo

Direct een offerte aanvragen?