Ontdek de mogelijkheden bij NOMI Co-Packing op het gebied van actieverpakkingen!

Wanneer u uw verkopen omhoog wilt stuwen door een actie, dan zoekt u een bedrijf dat snel op uw vraag kan reageren tegen een acceptabel budget. NOMI Co-Packing heeft alle mogelijkheden in huis om uw promotie op te pakken.

Wat kan NOMI als Co-Packer voor ons betekenen?

NOMI Co-Packing heeft een sterke positie in de zoetwarenindustrie. Als fullservice bedrijf zijn we gespecialiseerd in het verpakken van droge voedingsmiddelen zoals snoep en chocola. We beschikken over uitstekende faciliteiten en een modern machinepark om uw producten te voorzien van een verpakking die onderscheidend is ten opzichte van uw reguliere verpakkingen. 
Onze verpakkingslijnen hebben een breed bereik in afmetingen, dus we kunnen uw promotie-items echt laten opvallen. Wij ondersteunen u graag bij de ontwikkeling van uw concept door passende verpakkingsoplossingen aan te reiken die aansluiten bij de marketingdoelstelling.  

Welke technieken worden gebruikt bij actieverpakkingen?

Door de uitgebreide faciliteiten en een modern machinepark kunnen we uw producten voorzien van een aantrekkelijke primaire of een secundaire verpakking. Elke verpakking heeft een eigen technische aanpak. NOMI Co-Packing beschikt daarom over diverse technieken om uw product in de juiste hoeveelheid of samenstelling te doseren, vullen en verpakken. Ook krimpen en sealen hoort tot de mogelijkheden. De leadtimes in het productieproces zijn snel en verantwoord af te stellen zodat we aan onze leverafspraken kunnen voldoen. 
Klik door naar de speciale pagina over verpakkingen voor een overzicht van mogelijkheden en bijbehorende technieken.

Met welke materialen worden gekozen voor actieverpakkingen? 

Wij werken uitsluitend met de door de voedingsmiddelenindustrie aanbevolen materialen. De materialen zijn veilig voor de consument en worden in het kader van onze certificeringen volledig gegarandeerd voor de voedselketen. De specificaties van de samenstelling van verpakkingen verschilt per type en deze zijn altijd opvraagbaar.

Welke toepassingen zijn er bij NOMI Co-Packing mogelijk voor actieverpakkingen?

Afhankelijk van de te verpakken inhoud en hoeveelheid, alsmede eisen ten aanzien van temperatuur en houdbaarheid, hebben we voor u een gamma aan productverpakkingen. De varianten lopen uiteen van stand-up-pouch, transwrap, flowwrap, doy-pack, doy-style, blokbodemzak en quadro seal tot cups, kartonverpakkingen en stazakken. De varianten nemen dagelijks toe. Wij adviseren u graag in uw keuze.

Waarom kiest u voor actieverpakkingen voor NOMI Co-Packing? 

Met de grote diversiteit in afzetkanalen is het aantal productvarianten sterk gegroeid. Door concurrentie van private label-alternatieven zien we ook een groei in actieverpakkingen en seizoengerelateerde verpakkingen. NOMI weet met meer dan 30 jaren ervaring als co-packer deze concurrerende markt flexibel en snel het hoofd te bieden met opvallende verpakkingen. De state-of-the-art faciliteiten waar wij mee werken zijn van hoge kwaliteit om het hele productieproces accuraat af te stellen voor vlotte lead-to-market tijden.

Kies voor de meest duurzame keuze van actieverpakkingen voor NOMI Co-Packing!

NOMI Co-Packing is een kei in het kiezen van de juiste verpakking voor uw producten en kan vervolgens uw opdracht snel in het productieproces opnemen. Op deze wijze weet u adequaat in te spelen op de markt. NOMI Co-Packing is uw partner voor het verantwoord samenstellen van actieverpakkingen. Van concept tot duurzaam consument-gereed product, in alle fasen van het proces zijn we alert op risico’s voor het milieu. Een goede afstemming en coördinatie zijn daarbij van essentieel belang. NOMI Co-Packing biedt behalve uitstekende faciliteiten, organisatorische duizendpoten die actief verantwoordelijkheid nemen voor de algehele logistiek zoals de tijdige aanlevering van materialen. Meer weten over de voordelen van NOMI als Co-Packing bedrijf? Laat u vrijblijvend adviseren over onze uitgebreide diensten door onze verkoopafdeling of vraag een offerte aan.
 

Daarom NOMI

 • Meer dan 30 jaar ervaring
  Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
  Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
 • Familiebedrijf met servicegericht team
  Familiebedrijf met servicegericht team
 • Dienstverlening op maat
  Dienstverlening op maat
 • State-of-the-art faciliteiten
  State-of-the-art faciliteiten