Ontdek de mogelijkheden bij NOMI Co-Packing op het gebied van het verpakken van diepgevroren en fresh producten!

Omdat het verpakken van diepgevroren producten een vak apart is, heeft u een bedrijf nodig dat van dit aparte vak haar specialisatie heeft gemaakt. NOMI Co-Packing kan producten verwerken tot -24°C. Van diepgekoeld en fresh tot diepgevroren, wij bieden u verrassende mogelijkheden.

Welke technieken worden gebruikt bij het verpakken van diepgevroren en fresh producten?

Het hele proces van verpakken van gekoelde tot diepgevroren producten dient te geschieden in een ruimte waarbij de kwaliteit van de inhoud constant op temperatuur blijft. De opslag en verwerking van producten vinden daarom plaats in gecontroleerde omgevingen variërend van -24°C tot +6°C. De temperatuur wordt elektronisch gestuurd en constant geregistreerd. Voedselveiligheid en productkwaliteit worden streng bewaakt. Ook als het om werken in gecontroleerde omgevingen gaat beschikt NOMI Co-Packing over diverse technieken en knowhow om uw product in de juiste hoeveelheid of samenstelling te verpakken.

Met welke materialen werken wij bij diepgevroren en fresh producten?

Het verpakken van gekoelde, diepgekoelde en diepvriesproducten is een vak apart. Of u nu ijsjes wilt laten verpakken of diepvriesgroente, hier is expertise én gespecialiseerde apparatuur voor nodig. NOMI Co-Packing heeft jarenlange ervaring in het verpakken van fresh- en diepvriesproducten en zorgt ervoor dat deze perfect worden verpakt. 

Welke toepassingen zijn er bij NOMI Co-Packing mogelijk voor fresh en diepgevroren producten?

Van doperwt tot ijsje, u vindt bij NOMI altijd een geschikte verpakking. Geen product zo vreemd of wij kunnen het voor u verpakken. 

Waarom kiest u voor NOMI Co-Packing voor het verpakken van diepgevroren producten? 

NOMI Co-Packing is gecertificeerd in het verpakken van fresh en diepgevroren producten waarbij betrouwbare service, accurate dienstverlening en gegarandeerde voedselveiligheid hoge vereisten zijn. Bij NOMI Co-Packing staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons kwaliteitszorgsysteem is zo ingericht dat we uw onverpakte voedingsmiddelen volgens de meest actuele voedselveiligheidseisen kunnen verpakken. Jaarlijks wordt ons kwaliteitszorgsysteem aangepast naar de actuele standaarden en daarop  wordt streng geauditeerd. NOMI Co-Packing is SKAL- en BRC7-gecertificeerd. Daarnaast zijn we FDA-geregistreerd (nummer 12558642182). Met deze registratie heeft u de zekerheid dat uw producten worden verpakt door een co-packer die kwaliteit als speerpunt heeft en daar aantoonbaar in investeert.

Kies ook voor het verpakken van fresh en diepgevroren producten voor de duurzame keuze van NOMI Co-Packing. 

Wilt u uw diepvriesproducten laten verpakken door een co-packer met verstand van zaken? Met een ruime vriescel van 300m³, oog voor service en met een focus op kwaliteit? NOMI Co-Packing is een co-packer waar veel gerenommeerde bedrijven, zoals Nestlé, Haribo en Verkade al vele jarenlang op vertrouwen. Onze servicegerichte instelling, dienstverlening op maat en state-of-the-art apparatuur zorgen ervoor dat we ieder product naar volle tevredenheid kunnen verpakken. Ook uw fresh- en diepvriesproducten. Het spreekt voor zich dan wij uiterst alert zijn op duurzaamheid en daartoe alle milieueisen in acht nemen als het gaat om terugdringen van CO2, materiaalgebruik en afvalbeheersing. Wat kan NOMI Co-Packing voor u betekenen als het om de mogelijkheden voor uw bedrijf gaat voor het verpakken van fresh- en diepvriesproducten? Laat u vrijblijvend adviseren over onze uitgebreide diensten door onze verkoopafdeling of vraag een offerte aan

Daarom NOMI

 • Meer dan 30 jaar ervaring
  Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
  Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
 • Familiebedrijf met servicegericht team
  Familiebedrijf met servicegericht team
 • Dienstverlening op maat
  Dienstverlening op maat
 • State-of-the-art faciliteiten
  State-of-the-art faciliteiten