Ontdek de mogelijkheden bij NOMI Co-Packing op het gebied van primaire en secundaire verpakkingen!

NOMI Co-Packing heeft een sterke positie in de zoetwarenindustrie. We zijn gespecialiseerd in het verpakken van droge voedingsmiddelen. We beschikken over uitstekende faciliteiten en een modern machinepark om uw producten te voorzien van een aantrekkelijke primaire verpakking of - als multipack - in een secundaire verpakking.

Welke technieken worden gebruikt bij (de productie van) primaire en secundaire verpakkingen?

NOMI Co-Packing beschikt over diverse technieken voor het wegen, mixen, doseren en verpakken. Welke techniek wij gebruiken voor uw aanvraag hangt af van verschillende factoren zoals de aard van het product en de gewenste verpakking. 

Wegen

Vaak kiezen we voor een meerkopsweging waarbij door middel van trilling de diverse weegbakken worden gevuld, om vervolgens uit een combinatie van weegbakjes afgestort worden tot het juiste afvulgewicht is bereikt. Hierbij wordt de machine afgesteld op e-gewicht, zodat de hoeveelheid product in de verpakking binnen de hiervoor geldende bandbreedte blijft.

Mixen en doseren

Ook de teltechniek kan worden toegepast waarbij door middel van telmachines het gewenste aantal producten wordt afgeteld. Door inzet van meerdere telmachines kan een mix van producten worden samengesteld.

Gaat het bij u over volumedosering dan wordt gebruikgemaakt van een schroefdoseur die het gewenste volume afvult. Deze techniek wordt met name van toegepast bij een homogeen fijnkorrelig of poeder-vormig product. 

Mix en match en ontdek een nieuwe samenstelling of promotie!

Afhankelijk van de vereiste doseertechniek kunnen we ook verschillende producten mengen in een bepaalde mengverhouding. Zo kan zomaar een nieuw assortiment ontstaan.

Met welke materialen werken wij bij primaire en secundaire verpakkingen? 

Wij werken uitsluitend met de door de voedingsmiddelenindustrie aanbevolen materialen. De materialen zijn veilig voor de consument en worden in het kader van onze certificeringen volledig gegarandeerd voor de voedselketen. In de totale productie staat voedselveiligheid op een eerste plaats. 

Welke toepassingen zijn er bij NOMI Co-Packing mogelijk voor primaire en secundaire verpak-kingen?

Afhankelijk van de te verpakken inhoud en hoeveelheid, alsmede de eisen ten aanzien van temperatuur en houdbaarheid, hebben we voor u een gamma aan productverpakkingen. De varianten lopen uiteen van stand-up-pouch, transwrap, flowwrap, doy-pack, doy-style, blokbodemzak en quadro seal tot cups, kartonverpakkingen en stazakken.  De varianten nemen dagelijks toe. Wij adviseren u daarom graag in de beste keuze.

Waarom kiest u voor NOMI Co-Packing? 

NOMI Co-Packing weet dankzij state-of-the-art faciliteiten een hoge kwaliteit te leveren binnen een schappelijke levertijd. We zijn in staat om het hele productieproces accuraat af te stellen voor vlotte lead-to-market tijden.

Kies voor de duurzame keuze van NOMI Co-Packing!

Bij NOMI Co-Packing staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons kwaliteitszorgsysteem is zo ingericht dat we uw onverpakte voedingsmiddelen volgens de meest actuele voedselveiligheidseisen kunnen verpakken. Jaarlijks wordt ons kwaliteitszorgsysteem aangepast naar de actuele standaarden en daarop geauditeerd. Het spreekt voor zich dan wij uiterst alert zijn op duurzaamheid en daartoe alle milieueisen in acht nemen als het gaat om terugdringen van CO2, materiaalgebruik en afvalbeheersing.

Bent u benieuwd wat NOMI als Co-Packing bedrijf voor uw organisatie kan betekenen?

Uw producten en merken zijn bij NOMI Co-Packing in goede handen. Laat u vrijblijvend adviseren over onze uitgebreide diensten door onze verkoopafdeling of vraag een offerte aan.

Daarom NOMI

 • Meer dan 30 jaar ervaring
  Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
  Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
 • Familiebedrijf met servicegericht team
  Familiebedrijf met servicegericht team
 • Dienstverlening op maat
  Dienstverlening op maat
 • State-of-the-art faciliteiten
  State-of-the-art faciliteiten