Ontdek de mogelijkheden bij NOMI Co-Packing op het gebied van het verpakken van Seasonals!

We kennen allemaal de traditionele seizoenen als Kerst en Pasen en de speciale thema’s als Valentijnsdag, Halloween, Moederdag en Vaderdag. Als deze seizoengerelateerde productie door de beperkte oplage binnen uw eigen productieomgeving lastig te realiseren zijn, is NOMI Co-Packing uw partner voor co-packing. 

Welke technieken worden gebruikt bij het verpakken van Seasonals en/of ‘Special Editions’?

NOMI Co-Packing heeft een sterke positie verworven in de zoetwarenindustrie. We zijn gespecialiseerd in het verpakken van droge voedingsmiddelen. Door de uitgebreide faciliteiten en een modern machinepark kunnen we uw producten voorzien van een aantrekkelijke primaire of een secundaire verpakking met elk hun eigen technische aanpak.
NOMI Co-Packing beschikt daarom over diverse technieken om uw product in de juiste hoeveelheid of samenstelling te doseren, vullen, verpakken. Ook sealen en krimpen hoort tot de mogelijkheden. De leadtimes in het productieproces zijn snel en verantwoord af te stellen zodat we aan onze leverafspraken kunnen voldoen. Klik door naar de speciale pagina over verpakkingen voor een overzicht van mogelijkheden en bijbehorende technieken.

Met welke materialen werken wij bij Seasonals en/of ‘Special Editions’? 

Wij werken uitsluitend met de door de voedingsmiddelenindustrie aanbevolen materialen. De materialen zijn veilig voor de consument en worden in het kader van onze certificeringen volledig gegarandeerd voor de voedselketen.

Welke toepassingen zijn er bij NOMI Co-Packing mogelijk voor Seasonals en/of ‘Special Editions’?

Afhankelijk van de te verpakken inhoud en hoeveelheid en gestelde eisen ten aanzien van temperatuur en houdbaarheid, hebben we een breed assortiment productverpakkingen. De varianten lopen uiteen van stand-up-pounch, transwrap, flowwrap, doy-pack, doy-style, blokbodemzak en quadro seal tot cups, kartonverpakkingen en stazakken. De varianten nemen dagelijks toe. Wij adviseren u daarom graag in uw beste keuze.

Waarom kiest u voor NOMI Co-Packing? 

Met de grote diversiteit in afzetkanalen is het aantal productvarianten (SKU’s) sterk gegroeid. Door concurrentie van private label-alternatieven zien we ook een groei in seizoen gerelateerde verpakkingen en actieverpakkingen. NOMI Co-Packing weet met meer dan 30 jaren ervaring deze concurrerende markt flexibel en snel het hoofd te bieden. De state-of-the-art faciliteiten waar wij mee werken zijn van hoge kwaliteit om het hele productieproces accuraat af te stellen voor vlotte lead-to-market tijden.

Kies voor de duurzame keuze van NOMI Co-Packing!

NOMI Co-Packing is een kei in het kiezen van de juiste verpakking voor uw producten en kan snel handelen. Op deze wijze weet u snel in te spelen op de markt met ook nog eens een duurzame oplossing. NOMI Co-Packing is ook uw partner voor het verantwoord en duurzaam ontwerpen, doseren, vullen en verpakken van uw seizoensproducten. Want het spreekt voor zich dan wij uiterst alert zijn op duurzaamheid en daartoe alle milieueisen in acht nemen als het gaat om terugdringen van CO2, materiaalgebruik en afvalbeheersing.

Meer weten over de voordelen van NOMI Co-Packing als Co-Packing bedrijf?

Laat u vrijblijvend adviseren over onze uitgebreide diensten. Laat u vrijblijvend adviseren over onze uitgebreide diensten door onze verkoopafdeling of vraag een offerte aan

Daarom NOMI

 • Meer dan 30 jaar ervaring
  Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
  Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
 • Familiebedrijf met servicegericht team
  Familiebedrijf met servicegericht team
 • Dienstverlening op maat
  Dienstverlening op maat
 • State-of-the-art faciliteiten
  State-of-the-art faciliteiten