Astra sweets
De juiste manier van benaderen en afwerken

Klanten van NOMI

De kwaliteit die ze leveren, is goed en alles verloopt steeds prima.

Een van de redenen dat Astra Sweets na al die jaren nog steeds tevreden is over Nomi Co-Packing is de manier waarop problemen worden afgehandeld, verklaart Katleen Breugelmans, Group Packaging Coördinator. 

 

Oplossing zoeken

“Indien er iets niet goed gaat, zoeken de medewerkers van Nomi Co-Packing toch een oplossing om de order op de juiste manier en binnen de gestelde tijd af te werken. Dat was ook het geval bij het verpakken van onze Frisia doypacks gesuikerde aardbeien: daarbij viel er overtollige suiker van de snoepjes, waardoor de zakjes niet op de juiste manier konden worden gesloten. Door middel van een zeefsysteem werd dit opgelost en konden de snoepjes toch op de goede manier verpakt worden.”

Goede kwaliteit

Katleen geeft Nomi Co-Packing een 7,5 als rapportcijfer. “De kwaliteit die ze leveren, is goed en alles verloopt steeds prima. Het halen van minimale rungroottes is bij de start van een nieuw product niet vanzelfsprekend. Soms is het voor een nieuw product wenselijk om hele kleine volumes te kunnen produceren. Dat geeft wel eens een spanningsveld. Maar we zijn na al die jaren nog altijd tevreden over het verpakkingswerk dat Nomi Co-Packing ons levert en de manier waarop ze dat doen.”

Co-packing nodig? Consider it Packed!

Heeft u vragen over onze verpakkingen of bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Nomi Co-Packing. Met ruim 35 jaar ervaring kunt u er zeker van zijn dat u producten bij ons in goede handen zijn. Met onze full service dienstverlening maken we het u graag gemakkelijk Consider it Packed!