Get to
Nomi

Zout, zoet, vers, diepgevroren, seasonals, actieverpakkingen: You name it, we pack it! Ontdek waarom wij úw  partner zijn voor al uw verpakkingsvraagstukken.

<span>Meervoudig gecertificeerd</span> verpakkings- bedrijf

Meervoudig gecertificeerd verpakkings- bedrijf

Betrouwbaarheid is voor Nomi Co-Packing de belangrijkste kernwaarde. Daarom doen we geen concessies aan kwaliteit en (voedsel)veiligheid. We zijn SKAL, BRC en IFS gecertificeerd en FDA geregistreerd (nummer 12558642182). Naast jaarlijkse audits door de certificerende instanties op het onderhoud van deze kwaliteitszorgsystemen werken we nauw samen met de kwaliteitsafdelingen van onze klanten. Tevens is Nomi Co-Packing aangesloten bij SMETA, Ecovadis en de European Co-Packers Association (ECPA).

Consider it
packed!

Nomi Co-Packing is al ruim 35 jaar specialist in het verpakken van fast moving consumer goods en daarmee een van de meest professionele en vooraanstaande contractverpakkers in de Benelux.

You can count
on Nomi Co-Packing

 • Opgericht

 • +

  Vaste medewerkers

 • M

  Verpakkingen per jaar

 • Verpakkingslijnen

 • %

  Kwaliteit

Co-packing nodig? Consider it Packed!

Heeft u vragen over onze verpakkingen of bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Nomi Co-Packing. Met ruim 35 jaar ervaring kunt u er zeker van zijn dat u producten bij ons in goede handen zijn. Met onze full service dienstverlening maken we het u graag gemakkelijk Consider it Packed!