Waarom
Co-Packing?

Met 35 jaar ervaring in het verpakken van Fast Moving Customer Goods is Nomi Co-Packing een van de meest professionele en vooraanstaande
co-packers in Europa.

<span>Ga voor duurzame </span>alternatieven met Nomi Co-Packing

Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Samen met onze klanten en toeleveranciers hebben we de afgelopen jaren al heel wat stappen gezet, om de verpakkingen te verduurzamen. Dit doen we door de hoeveelheid verpakkingsmateriaal te minimaliseren met dunnere materialen, optimalisatie van de vulgraad en door de recyclebaarheid van de materialen te verbeteren. Daarnaast is er veel aandacht voor het minimaliseren van product- en materiaalverliezen en wekken we een groot deel van ons stroomgebruik zelf op door middel van zonnepanelen.

Zoekt uw een co-packer die uw kan ondersteunen bij het verduurzamen van uw verpakkingen? Neem dan contact op. Wij vernemen graag uw wensen en ambities en informeren uw graag over onze mogelijkheden. Ook kunt u vrijblijvend een offerte opvragen via onze offertetool.

Alle vragen
over co-packing
voor u beantwoord

Co-packing nodig? Consider it Packed!

Heeft u vragen over onze verpakkingen of bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Nomi Co-Packing. Wij creëren de beste verpakkingen voor uw producten. Met 35 jaar ervaring verzorgen we verpakkingen van topkwaliteit. U hoeft zich nergens zorgen over te maken: wij verzekeren u van functionele én aantrekkelijke verpakkingen voor uw voedingsmiddelen. Consider it Packed!