Verpakken diepvriesproducten

Het verpakken van diepvriesproducten is een vak apart. Of u nu voorverpakte ijsjes wilt laten kartonneren of diepvriesgroente wilt verpakken in een flowwrap of transwrap: er is expertise én gespecialiseerde apparatuur voor nodig. NOMI Co-Packing heeft jarenlange ervaring in het verpakken van diepvriesproducten en zorgt ervoor dat deze perfect worden verpakt.

Vriescel voor diepvriesproducten

Bij NOMI Co-Packing hebben we de beschikking over een koel/vriescel van 300m³. Het opslaan en verpakken van uw diepvriesproducten vindt plaats in gecontroleerde omgevingen, waar we de temperatuur kunnen reguleren van -24°C tot +6°C. De temperatuur wordt elektronisch gestuurd en constant geregistreerd. Over de voedselveiligheid en de productkwaliteit van uw diepvriesproducten hoeft u zich geen zorgen te maken: die worden streng bewaakt.
 

Betrouwbare verpakker diepvriesproducten

NOMI Co-Packing is een co-packer waar veel gerenommeerde bedrijven, zoals Nestlé, Haribo en Verkade al vele jaren lang op vertrouwen. Onze servicegerichte instelling, dienstverlening op maat en state-of-the-art apparatuur zorgen ervoor dat we ieder product naar volle tevredenheid kunnen verpakken. Ook uw diepvriesproducten!
 

Gecertificeerde co-packer

NOMI Co-Packing vindt een hoge kwaliteit van service en dienstverlening belangrijk. Daarom zijn we SKAL- en BRC7-gecertificeerd. Daarnaast zijn we FDA-geregistreerd (nummer 12558642182). Zo weet u zeker dat uw diepvriesproducten worden verpakt door een co-packer die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en die daar aantoonbaar in investeert.
 

Uw diepvriesproducten verpakken

Wilt u uw diepvriesproducten laten verpakken door een co-packer met verstand van zaken, een ruime vriescel, oog voor service en met een focus op kwaliteit? Neem dan vandaag nog contact op met NOMI Co-Packing. We laten u graag alle mogelijkheden zien voor het verpakken van uw diepvriesproducten.

Daarom NOMI

 • Meer dan 30 jaar ervaring
  Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
  Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
 • Familiebedrijf met servicegericht team
  Familiebedrijf met servicegericht team
 • Dienstverlening op maat
  Dienstverlening op maat
 • State-of-the-art faciliteiten
  State-of-the-art faciliteiten