Specificaties

NOMI Co-Packing beschikt over mogelijkheden om diverse formaten bekers en schalen semi-automatisch af te vullen en te sluiten. Meer weten over cupfilling als verpakkingsvorm? Lees snel verder.

Wat is cupfilling? 

Cupfilling, ook wel cup sealing genoemd, is een verpakkingsvorm waarmee bekers en schalen in diverse formaten kunnen worden afgevuld, gesealed en mogelijk begast worden. 

 

Welke technieken worden er gebruikt bij cupfilling? 

Cupfilling gebeurt automatisch. NOMI Co-Packing heeft diverse mogelijkheden om diverse formaten bekers en schalen semi-automatisch af te vullen en te sluiten. De cupfilling machine vult met gemak diverse maten cups en schalen met allerlei producten zoals bijvoorbeeld zuivel en sauzen. Van kleine tot grote hoeveelheden. 

Met welke materialen werken wij bij cupfilling? 

De cupfilling verpakking wordt op een duurzame manier gemaakt van volledig recyclebare materialen zoals Pet, PP, karton of metaal. Doseren gaat middels een multiheadweger of via een telmachine. Het printen (THT-lotcode), etiketteren, eurolock stans en sluiten en coderen van de omdoos, doen wij natuurlijk ook. Daarnaast verwerken we de producten op een BRC/IFS/Skal gecertificeerde wijze. 

Welke toepassingen zijn er mogelijk met cupfilling? 

Cupfilling en cupsealing wordt in vele sectoren toegepast. Cupfilling als verpakkingsvorm is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld zuivelproducten zoals melk en yoghurt, maar natuurlijk ook voor zoetwaren, bakkerijproducten (ambient en diepgevroren), deegwaar (droog en diepgevroren), en overige producten zoals zuidvruchten, nootjes en snacks. NOMI Co-Packing beschikt over meerdere lijnen waarop diverse formaten bekers en schalen afgevuld kunnen worden. 

Waarom kiest u voor NOMI Co-Packing? 

Benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft cupsealing en cupfilling? Bij NOMI Co-Packing bent u aan het juiste adres. Bijvoorbeeld wanneer uw interne verpakkingsmogelijkheden ontoereikend zijn. En heeft u behoefte aan flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid?  

Ook dan vindt u in NOMI Co-Packing een partner die met u meedenkt en ontzorgt.  

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag meer! Ook kunt u vrijblijvend een offerte opvragen via onze offertetool. Klik hier voor meer informatie. 

Persoonlijk advies?

Kom in contact met sales director Carlo

Direct een offerte aanvragen?