Verpakken fresh producten

Fresh producten moeten vers blijven totdat de consument ze eet of drinkt. Daarom is het belangrijk dat fresh producten verpakt worden in gecontroleerde omstandigheden, zeker wanneer het om gekoelde producten gaat. Bij NOMI Co-Packing beschikken we over de expertise en de faciliteiten die nodig zijn voor het verpakken van uw fresh producten.

Certificeringen fresh producten verpakken

Voor het verpakken van uw fresh producten is voedselveiligheid en kwaliteit uiteraard van het allergrootste belang. Daarom is het goed om te weten dat NOMI Co-Packing niet alleen SKAL en BRC7-gecertificeerd is, maar dat we ook FDA-geregistreerd (nummer 12558642182) zijn.

Gekoeld verpakken fresh producten

Is het voor de versheid van uw fresh producten nodig om deze gekoeld te verpakken? Bij NOMI Co-Packing beschikken we over een koel- en vriescel van maar liefst 300 m3. We verpakken uw fresh producten in gecontroleerde omgevingen, waar de temperatuur al naar gelang het product varieert van -24°C tot +6°C. De temperatuur wordt elektronisch gestuurd en constant geregistreerd. De voedselveiligheid en productkwaliteit worden op deze manier streng bewaakt.

Ervaring in het verpakken van fresh producten

Wanneer u kiest voor NOMI Co-Packing voor het verpakken van uw fresh producten, kiest u voor een verpakker met decennialange ervaring en veel expertise. Of u nu een nieuw product heeft en uw verpakking samen met ons volledig wilt ontwerpen of een product heeft waarvan u al precies weet hoe de verpakking eruit moet gaan zien: NOMI Co-Packing verpakt uw fresh product exact zoals u dat wenst.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de manieren waarop NOMI Co-Packing uw fresh producten op een veilige manier en voor een goede prijs kan verpakken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze verpakkingen en over de mogelijkheden die we bieden.

Daarom NOMI

 • Meer dan 30 jaar ervaring
  Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
  Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
 • Familiebedrijf met servicegericht team
  Familiebedrijf met servicegericht team
 • Dienstverlening op maat
  Dienstverlening op maat
 • State-of-the-art faciliteiten
  State-of-the-art faciliteiten