Snoep verpakken? Ontdek de mogelijkheden bij NOMI Co-packing!

Toonaangevende bedrijven in de zoetwaren en snoep kiezen voor NOMI Co-Packing voor het verpakken van snoep. Onder meer Haribo en Mars laten regelmatig snoep door ons verpakken. Met name wanneer het gaat om actieverpakkingen waarvoor deze bedrijven zelf de geschikte apparatuur of capaciteit niet in huis hebben. Wij beschikken over een ruim aanbod snoepverpakkingen. Zo vindt u altijd wel een snoepverpakking dat aansluit op uw wensen en behoeftes.

Wat is snoep verpakken?

Voordat snoep in het supermarktschap terecht komt, wordt het losse snoep verpakt in een primaire of secundaire verpakking. Of u nu wilt dat uw losse snoepjes in een zak, stazak, cup, of transwrap worden verpakt: bij NOMI Co-Packing hebben we de expertise en het materiaal in huis om uw snoep te verpakken op de manier die u wenst. Ook een secundaire snoepverpakking, bijvoorbeeld met een flowwrap of door kartonneren, is mogelijk. Wilt u iets bijzonders, zoals een actieverpakking voor uw snoep? We denken met u mee over de mogelijkheden van het verpakken uw snoep.

Welke technieken gebruiken wij bij snoep verpakken?

Door de uitgebreide faciliteiten en een modern machinepark kunnen we uw producten voorzien van een aantrekkelijke primaire of een secundaire verpakking. Elke verpakking heeft een eigen technische aanpak. We kunnen uw snoep op diverse manieren doseren en afvullen in de verpakking. Zo hebben we de beschikking over apparatuur die uw snoep weegt of telt voordat het de verpakking in gaat, maar ook volumedosering en het mixen van diverse producten is mogelijk. Is uw verpakkingswens dermate bijzonder dat alleen handmatig kan worden verpakt? Ook dat is bij ons mogelijk.

Met welke materialen werken wij bij snoep verpakken?

NOMI Co-Packing beschikt over een ruim aanbod snoepverpakkingen. Dat betekent dat u de keuze heeft uit verschillende materialen. Zo wordt er bij de cupfilling gebruik gemaakt van volledig recyclebare materialen, zoals Pet, PP, karton of metaal en wordt de karton verpakking op een duurzame manier gemaakt van duplex karton en microgolf karton. Wilt u liever uw snoep verpakken in een stand-up-pouch van PET/PE-folie? Geen probleem! U kunt bij NOMI Co-Packing terecht voor allerlei soorten (duurzame) materialen.    

Waarom kiest u voor NOMI Co-Packing?

De reden dat Mars, Haribo en andere snoepproducenten jaar na jaar voor NOMI Co-Packing kiezen, is dat we betrouwbaar en flexibel zijn. We hebben meer dan dertig jaar ervaring in het verpakken van snoep. U kunt ervan op aan dat uw product bij ons in goede handen is. We hebben niet alleen een ISO 9001-certificaat, maar zijn ook SKAL- en BRC7-gecertificeerd. U kunt dus vertrouwen op de kwaliteit van onze snoepverpakkingen. We zijn een servicegericht familiebedrijf dat met u meedenkt over de verpakking van uw snoep en zoetwaren. Samen komen we tot het mooiste resultaat!

Kies voor de duurzame keuze van NOMI Co-Packing

Uw snoep laten verpakken bij NOMI Co-Packing betekent volledige ontzorging en een betrouwbare, flexibele service. Wij beschikken over diverse mogelijkheden voor duurzame snoepverpakkingen. Wilt u meer weten over hoe wij ook uw snoep kunnen verpakken op een efficiënte en kosteneffectieve manier? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden van snoepverpakkingen. Consider it packed!

Daarom NOMI

 • Meer dan 30 jaar ervaring
  Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
  Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
 • Familiebedrijf met servicegericht team
  Familiebedrijf met servicegericht team
 • Dienstverlening op maat
  Dienstverlening op maat
 • State-of-the-art faciliteiten
  State-of-the-art faciliteiten