Snoep verpakken

Toonaangevende bedrijven in de zoetwaren en snoep kiezen voor NOMI Co-Packing voor het verpakken van snoep. Onder meer Haribo en Mars laten regelmatig snoep door ons verpakken, onder meer wanneer het gaat om actieverpakkingen waarvoor deze bedrijven zelf de geschikte apparatuur of capaciteit niet in huis hebben.

Jarenlange ervaring

De reden dat deze en andere snoepproducenten jaar na jaar voor NOMI Co-Packing kiezen, is dat we betrouwbaar en flexibel zijn. We hebben meer dan dertig jaar ervaring in het verpakken van snoep en omdat we een servicegericht familiebedrijf zijn, denken we met u mee over nieuwe verpakkingswijzen van uw snoep en zoetwaren.

Primair of secundair verpakken

Of u nu wilt dat uw losse snoepjes in een zak, stazak, cup, of transwrap worden verpakt: bij NOMI Co-Packing hebben we de expertise en het materiaal in huis om uw snoep te verpakken op de manier die u wenst. Ook secundair verpakken, bijvoorbeeld met een flowwrap of door kartonneren, is mogelijk. Wilt u iets bijzonders, zoals een actieverpakking voor uw snoep? We denken met u mee over de mogelijkheden en we verpakken uw snoep precies zoals u dat wilt.

Gecertificeerd

NOMI Co-Packing is gespecialiseerd in het verpakken van voedingsmiddelen en snoep. U kunt ervan op aan dat uw product bij ons in goede handen is. We hebben niet alleen een ISO 9001-certificaat, maar zijn ook SKAL- en BRC7-gecertificeerd. U kunt dus vertrouwen op onze kwaliteit.

Doseren en afvullen

We kunnen uw snoep op diverse manieren doseren en afvullen in de verpakking. Zo hebben we de beschikking over apparatuur die uw snoep weegt of telt voordat het de verpakking in gaat, maar ook volumedosering en het mixen van diverse producten is mogelijk. Is uw verpakkingswens dermate bijzonder dat alleen handmatig kan worden verpakt? Ook dat is bij ons mogelijk.

Contact opnemen

Uw snoep laten verpakken bij NOMI Co-Packing betekent volledige ontzorging en een betrouwbare, flexibele service. Wilt u meer weten over hoe wij ook uw snoep kunnen verpakken op een efficiënte en kosteneffectieve manier? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Consider it packed!

Daarom NOMI

 • Meer dan 30 jaar ervaring
  Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
  Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
 • Familiebedrijf met servicegericht team
  Familiebedrijf met servicegericht team
 • Dienstverlening op maat
  Dienstverlening op maat
 • State-of-the-art faciliteiten
  State-of-the-art faciliteiten