Stazak verpakking

Een stazak verpakking is perfect voor onder meer nootjes, snoep, chocolade en rijst, om maar een paar voorbeelden te noemen. U kunt hierbij kiezen voor een stand-up-pouch of voor een doy-style verpakking. Welke stazak verpakkingen u nodig heeft, bespreken we graag met u.

Stazak aantrekkelijk

Een stazak verpakking is aantrekkelijk in het winkelschap én gemakkelijk in het gebruik bij de consument thuis. Omdat ze rechtop in het vak staan, kunnen winkeliers veel stazak verpakkingen in de schappen kwijt. Dat maakt van een stazak verpakking een aantrekkelijke verpakkingsoptie.

Stazak voor voedingsmiddelen

Bij NOMI Co-Packing hebben we jarenlange ervaring in het verpakken van voedingsmiddelen in stazakken. We kunnen u dus voorzien van een advies op maat, aan de hand van uw wensen. Moet de verpakking hersluitbaar zijn? Wilt u een stazak met een bijzondere vorm? We helpen u bij het kiezen van de juiste verpakkingsvorm. En of de producten die in de stazak moeten komen nu al per stuk verpakt zijn of nog onverpakt: we zorgen ervoor dat ze op een nette manier in de stazak komen. Desgewenst ook in een uitgebalanceerde mix van producten.

Veilig verpakken stazak

Voedselveiligheid en kwaliteit staan bij NOMI Co-Packing voorop. We hebben dan ook niet alleen een FDA-certificering, maar we zijn eveneens SKAL- en BRC7-gecertificeerd. We doen er alles aan om uw producten op een goede en veilige manier in de stazak te verpakken. Daar kunt u op vertrouwen.

Uw stazak verpakking

Wilt u uw producten ook laten verpakken in een stazak verpakking? Wij kunnen u van dienst zijn. Of u nu een beginnende ondernemer bent en u het ontwerpen en realiseren van de stazak verpakkingen volledig aan ons wilt overlaten, of juist werkzaam bent bij een grote FMCG-organisatie en producten wilt laten verpakken waarvoor u zelf de apparatuur niet in huis hebt: NOMI Co-Packing is uw betrouwbare partner. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We vertellen u graag alles over onze stazak verpakkingen en de manieren waarop wij u van dienst kunnen zijn.

Daarom NOMI

 • Meer dan 30 jaar ervaring
  Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
  Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
 • Familiebedrijf met servicegericht team
  Familiebedrijf met servicegericht team
 • Dienstverlening op maat
  Dienstverlening op maat
 • State-of-the-art faciliteiten
  State-of-the-art faciliteiten