Specificaties

De doy-style zakjes zijn goed te openen én zijn handzaam in gebruik.

Wat is een doy-style verpakking?

De doypack is genoemd naar zijn Franse uitvinder Louis Doyen. Hij onderzocht nieuwe manieren om vruchtensappen en olijven te verpakken op een manier die de inhoud veilig en houdbaar zou houden. Zijn belangrijkste doelstellingen waren dat de verpakkingen tijdens het vervoer loodrecht moesten blijven, dat ze lichter moesten zijn dan een fles of een pot, en dat ze hersluitbaar moesten zijn. En zo werd de doypack geboren. Een revolutie in de verpakkingsindustrie! Alle doy-style verpakkingen zijn hierdoor geïnspireerd. De doy-style verpakking is qua kostprijs een aantrekkelijk alternatief voor de doypack verpakking. 

 


 

Welke technieken worden er gebruikt bij een doy-style verpakking? 

De doy-style verpakking wordt geproduceerd op een verticale verpakkingsmachine en vergt minder dikke folie dan een doypack. De mogelijkheden die NOMI Co-Packing biedt t.b.v. de doy-style verpakking zijn: 

  • Diverse verpakkingsafmetingen zijn mogelijk, de zakhoogte en bodem zijn afhankelijk van beschikbare formaatdelen, zakbreedte is variabel instelbaar; 
  • Afvullen met onverpakt product of primair verpakte producten is mogelijk met behulp van multiheadweging of telmachines; 
  • Doy-style zakken kunnen hersluitbaar worden gemaakt door het aanbrengen van een hersluitsticker;  
  • Indicatie minimaal ordervolume (MOQ): 15.000 doy-style verpakkingen. 

Met welke materialen werken wij bij een doy-style verpakking? 

De doy-style verpakking wordt gemaakt van BOPP en OPP. Deze materialen bestaan veelal uit een type polymeer waardoor deze goed recyclebaar zijn.  

Welke toepassingen zijn er mogelijk met een doy-style verpakking? 

Een doy-style verpakking wordt gevormd en afgevuld met een verticale verpakkingsmachine en is uitermate geschikt als snackverpakking voor producten zoals snoep, gedroogd fruit, nootjes, zuidvruchten of rijstcrackers. De doy-style verpakking is qua kostprijs een aantrekkelijk alternatief voor de doypack verpakking. 

Waarom kiest u voor NOMI Co-Packing? 

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden van de doy-style verpakking? Bij NOMI Co-Packing bent u aan het juiste adres wanneer uw interne verpakkingsmogelijkheden ontoereikend zijn. Heeft u behoefte aan flexibiliteit en vindt u kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk? Dan vindt u in NOMI CO-Packing een partner die met u meedenkt en ontzorgt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag meer. Ook kunt u vrijblijvend een offerte opvragen via onze offertetool. Klik hier voor meer informatie. 

 

 

 

 

 

Persoonlijk advies?

Kom in contact met sales director Carlo

Direct een offerte aanvragen?