Ontdek de verpakkingsmogelijkheden bij NOMI Co-Packing, die starten bij het ontwerp!

Het verpakkingsconcept speelt een zeer belangrijke rol in het commerciële succes van uw product. Bij NOMI Co-Packing beschikken we over een grote diversiteit aan verpakkingsmogelijkheden. We ondersteunen u daarom graag in de ontwikkeling van een verpakkingsconcept dat perfect aansluit bij uw wensen.

Welke stappen moeten wij zetten om een verpakkingsontwerp in gang te zetten?

Als u een concept in gedachten heeft voor uw product en met ons uw budget heeft besproken, dan gaan onze professionele vakmensen met uw idee aan de slag. Als verpakkingspartner zijn we graag vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van de verpakking van uw product. We beschikken we over een uitgebreid netwerk van toeleveranciers om met u mee te denken. Bij het ontwerp hanteren we belangrijke uitgangspunten op het gebied van functionaliteit, visuele aantrekkelijkheid, gebruiksgemak en zorg voor ons milieu. Dus we lopen al deze stappen door totdat u tevreden bent.

Welke toepassingen zijn er bij NOMI Co-Packing mogelijk?

Afhankelijk van de te verpakken inhoud en hoeveelheid en gestelde eisen ten aanzien van temperatuur en houdbaarheid, hebben we voor u een breed assortiment productverpakkingen. De varianten lopen uiteen van stand-up-pouch, transwrap, flowwrap, doy-pack, doy-style, blokbodemzak en quadro seal tot cups, kartonverpakkingen en stazakken. De varianten nemen dagelijks toe. Wij adviseren u daarom graag in uw beste keuze.

Waarom kiest u voor NOMI Co-Packing? 

NOMI Co-Packing weet met meer dan 30 jaren ervaring als co packer met state-of-the-art faciliteiten een hoge kwaliteit te leveren binnen een schappelijke levertijd. We zijn in staat om het hele productieproces accuraat af te stellen voor vlotte lead-to-market tijden. Maar bovenal staat het ontwerp centraal. Als het jasje rond uw product goed past, dan pas zijn we tevreden. Onze service begint aan de tekentafel en eindigt als de verpakte zoetwaren ons pand verlaten. NOMI wil samen met u toewerken naar het succes van uw product. 

Kies voor de duurzame keuze van NOMI Co-Packing!

NOMI Co-Packing heeft een sterke positie in de zoetwarenindustrie. We zijn gespecialiseerd in het verpakken van droge voedingsmiddelen. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ons kwaliteitszorgsysteem is zodanig ingericht dat we uw onverpakte voedingsmiddelen volgens de meest actuele voedselveiligheidseisen kunnen verpakken. Jaarlijks wordt ons kwaliteitszorgsysteem aangepast naar de actuele standaarden en daarop geauditeerd. 

Het spreekt voor zich dan wij uiterst alert zijn op duurzaamheid en daartoe alle milieueisen in acht nemen als het gaat om terugdringen van CO2, afvalbeheersing en materiaalgebruik.

Heeft u bij NOMI Co-Packing de verpakking laten ontwerpen en gaat u over tot verdere productie?

Is uw verpakking eenmaal gemaakt, dan is het tijd voor de volgende stap. Wij beschikken over uitstekende faciliteiten en een modern machinepark om uw producten te doseren, af te vullen en zorgvuldig te verpakken. NOMI levert uw producten binnen een schappelijke levertijd. We zijn in staat om het hele productieproces accuraat af te stellen voor vlotte lead-to-market tijden.

Wilt u een ontwerpverpakking laten maken? Kies ook dan voor NOMI Co-Packing en neem contact met ons op!

Laat u vrijblijvend adviseren over het laten ontwerpen van verpakkingen door NOMI Co-Packing. Laat u vrijblijvend adviseren over onze uitgebreide diensten door onze verkoopafdeling of vraag een offerte aan.

Daarom NOMI

 • Meer dan 30 jaar ervaring
  Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
  Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
 • Familiebedrijf met servicegericht team
  Familiebedrijf met servicegericht team
 • Dienstverlening op maat
  Dienstverlening op maat
 • State-of-the-art faciliteiten
  State-of-the-art faciliteiten