Astra Sweets

Voor het verpakken van de Winter BBQ-spekken koos het Belgische Astra Sweets voor NOMI Co-Packing. 

Katleen Breugelmans, verpakkingskundige bij Astra Sweets, vertelt waarom het bedrijf vaker samenwerkt met NOMI Co-Packing. “Deze samenwerking bestaat eigenlijk alweer vele jaren. Hoe lang precies weet ik niet, maar het is toch al zeker vijftien jaar. We kiezen steeds weer voor NOMI omdat dit bedrijf onze opdrachten op de juiste manier benadert en afwerkt.”

Oplossing zoeken

Een van de redenen dat Astra Sweets na al die jaren nog steeds tevreden is over NOMI Co-Packing is de manier waarop problemen worden afgehandeld. “Indien er iets niet goed gaat, zoeken de medewerkers van NOMI toch een oplossing om de order op de juiste manier en binnen de gestelde tijd af te werken. Dat was ook het geval bij het verpakken van onze Frisia doypacks gesuikerde aardbeien: daarbij viel er overtollige suiker van de snoepjes, waardoor de zakjes niet op de juiste manier konden worden gesloten. Door middel van een zeefsysteem werd dit opgelost en konden de snoepjes toch op de goede manier verpakt worden.”

Goede kwaliteit

Katleen geeft NOMI Co-Packing een 7,5 als rapportcijfer. “De kwaliteit die ze leveren, is goed en alles verloopt steeds prima. Het halen van minimale rungroottes is bij de start van een nieuw product niet vanzelfsprekend. Soms is het voor een nieuw product wenselijk om hele kleine volumes te kunnen produceren. Dat geeft wel eens een spanningsveld. Maar we zijn na al die jaren nog altijd tevreden over het verpakkingswerk dat NOMI Co-Packing ons levert en de manier waarop ze dat doen.”

Meer weten?

Carlo Jochems
Sales director
+31 (0)76 - 206 10 32