Verpakken van Seasonals

Bekende feestdagen – zoals Kerst, Pasen, Suikerfeest, Moeder- en Vaderdag, Valentijn en Halloween – stimuleren de verkoop van seizoensgebonden producten. Het realiseren van deze speciale oplages naast de reguliere producten die het hele jaar door aangeboden worden, vormt vaak een uitdaging. Nomi Co-Packing ontzorgt u door deze complexe seizoensproducties in uw productieomgeving over te nemen.

<span>Het verpakken</span> van Seasonals

Het verpakken van Seasonals

Op zoek naar de perfecte verpakking voor uw seizoensproducten? Seasonals, zoals paaseieren, Halloweensnoep, kerstkransen en valentijnchocolade, vereisen speciale aandacht. Nomi Co-Packing zet uw unieke verpakkingswensen en ideeën graag om in effectieve oplossingen die perfect aansluiten bij uw producten en het seizoen. Of u nu een opvallende mix wilt samenstellen of een specifiek thema in gedachten heeft, ons team staat klaar om uw ambities te realiseren.  

<span>Welke technieken worden</span> gebruikt bij het verpakken?

Welke technieken worden gebruikt bij het verpakken?

Nomi Co-Packing heeft een sterke positie verworven in de zoetwarenindustrie en is gespecialiseerd in het verpakken van droge voedingsmiddelen. Door de uitgebreide faciliteiten en een modern machinepark kunnen we uw Seasonals voorzien van een aantrekkelijke primaire of secundaire verpakking met elk hun eigen technische aanpak. Nomi Co-Packing beschikt daarom over diverse technieken om uw product in de juiste hoeveelheid of samenstelling te doseren, vullen of verpakken. Ook sealen en krimpen behoort tot de mogelijkheden. De leadtimes in het productieproces zijn snel en verantwoord af te stellen, zodat we aan onze leverafspraken kunnen voldoen. Bekijk onze speciale pagina over verpakkingen voor een overzicht van mogelijkheden en bijbehorende technieken. 

<span>Met welke materialen</span> werken wij?

Met welke materialen werken wij?

Bij Nomi Co-Packing werken we uitsluitend met materialen die door de voedingsmiddelenindustrie worden aanbevolen. Deze materialen zijn veilig voor de consument en worden in het kader van onze certificeringen volledig gegarandeerd voor de voedselketen. 

<span>Welke toepassingen</span> zijn er bij Nomi Co-Packing mogelijk?

Welke toepassingen zijn er bij Nomi Co-Packing mogelijk?

Afhankelijk van de te verpakken inhoud, de hoeveelheid en de gestelde eisen ten aanzien van temperatuur en houdbaarheid, hebben we een breed assortiment productverpakkingen geschikt voor zowel reguliere als seizoensgebonden producten. De varianten lopen uiteen van stand-up pouch, transwrap, flowwrap, doy-pack, doy-style, blokbodemzak en quadro seal tot cups, kartonverpakkingen en stazakken. 

<span>De ideale partner</span> voor uw seizoens-producten

De ideale partner voor uw seizoens-producten

Bij Nomi Co-Packing specialiseren we ons in het verpakken van Seasonals en Special Editions, unieke productielijnen die inspelen op specifieke seizoenen of gelegenheden. Deze producten, vaak gelimiteerd en tijdelijk beschikbaar, vereisen een speciale verpakkingsaanpak om hun exclusiviteit en versheid te benadrukken. We bieden innovatieve verpakkingsoplossingen die zowel de kwaliteit beschermen als de aantrekkelijkheid van deze seizoensgebonden producten verhogen. Met onze expertise zorgen we ervoor dat uw Seasonals en Special Editions zich onderscheiden in de markt, perfect verpakt om de aandacht van uw klanten te trekken. 

<span>Kies voor de duurzame</span> keuze van Nomi Co-Packing

Kies voor de duurzame keuze van Nomi Co-Packing

Nomi Co-Packing is niet alleen een expert in het selecteren van de juiste verpakking, maar ook in duurzaamheid. Wij handelen snel en bieden duurzame oplossingen die voldoen aan alle milieuvoorschriften, waaronder het verminderen van CO2-uitstoot, het gebruik van verantwoorde materialen en effectieve afvalbeheer. Als uw partner staan wij garant voor het verantwoord en duurzaam ontwerpen, doseren, vullen en verpakken van uw seizoensproducten. 

<span>Co-Packing nodig?</span> Consider it packed!

Co-Packing nodig? Consider it packed!

Wilt u meer weten over de voordelen van Nomi Co-Packing als co-packing bedrijf? Laat u vrijblijvend adviseren over onze uitgebreide diensten door onze verkoopafdeling of vraag een offerte aan. 

Vraag een gratis sample aan

Co-packing nodig? Consider it Packed!

Heeft u vragen over onze verpakkingen of bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Nomi Co-Packing. Wij creëren de beste verpakkingen voor uw producten. Met 35 jaar ervaring verzorgen we verpakkingen van topkwaliteit. U hoeft zich nergens zorgen over te maken: wij verzekeren u van functionele én aantrekkelijke verpakkingen voor uw voedingsmiddelen. Consider it Packed!