Ontdek de mogelijkheden bij NOMI Co-Packing op het gebied van doseren en afvullen van verpakkingseenheden!

Als u houdt van efficiënt werken, dan kunnen we elkaar de hand geven. Want doseren en afvullen is een accuraat onderdeel van het verpakkingsproces. Bij ons begint dat al bij het ontwerp waarbij we (door een uitgekiend model te maken) zo min mogelijk verlies van verpakkingsmateriaal ontstaat. Voor u gaan andere bellen rinkelen, want voor u is het van belang dat bij het verpakken zo min mogelijk inhoud verloren gaat. NOMI Co-Packing zorgt ervoor dat tijdens het proces het juiste gewicht in de verpakking belandt. Niet meer en niet minder.

Welke technieken worden bij NOMI Co-Packing gebruikt bij het doseren het afvullen?

NOMI Co-Packing beschikt over diverse technieken om uw product in de juiste hoeveelheid of samenstelling te doseren.

Meerkopsweging

Hierbij worden door middel van trilling de diverse weegbakken gevuld. Vervolgens wordt het product uit een combinatie van weegbakjes afgestort om tot het juiste afvulgewicht te komen. Hierbij wordt de machine afgesteld op e-gewicht, zodat de hoeveelheid product in de verpakking binnen de hiervoor geldende bandbreedte blijft.

Tellen

Door middel van telmachines wordt het gewenste aantal producten afgeteld. Door inzet van meerdere telmachines kan een mix van producten worden samengesteld.

Volumedosering

Het gewenste volume wordt afgevuld door middel van een schroefdoseur. Deze techniek is toepasbaar voor het doseren van een homogeen fijnkorrelig of poedervormig product.

Mixen

Afhankelijk van de vereiste doseertechniek kunnen we verschillende producten eventueel ook mengen in een bepaalde mengverhouding, zodat een mix ontstaat.  

Met welke materialen werken wij bij doseren en afvullen? 

Wij werken uitsluitend met de door de voedingsmiddelenindustrie aanbevolen materialen. De materialen zijn veilig voor de consument en worden dankzij onze certificeringen volledig gegarandeerd voor de voedselketen. In de totale productie staat voedselveiligheid op een eerste plaats. 

Welke toepassingen zijn er bij NOMI Co-Packing mogelijk voor doseren en afvullen?

Afhankelijk van de te verpakken inhoud en hoeveelheid, alsmede de eisen ten aanzien van temperatuur en houdbaarheid, hebben we voor de nog onverpakte levensmiddelen een gamma aan productverpakkingen. De varianten lopen uiteen van stand-up-pouch, transwrap, flowwrap, doy-pack, doy-style, blokbodemzak en quadro seal tot cups, kartonverpakkingen en stazakken. De varianten nemen dagelijks toe. Wij adviseren u daarom graag in uw beste keuze.

Waarom kiest u voor NOMI Co-Packing? 

NOMI Co-Packing is van alle markten thuis als het om het verpakken van zoetwaren gaat zijn we top-kenners. Van snoepgoed tot chocola, alle producten worden met zorg verpakt in de juiste dosering en met het juiste gewicht. Behalve doseren en afvullen levert NOMI Co-Packing een fullservice-pakket waarbij u alles in één keer kunt regelen.

Kies voor de duurzame keuze van NOMI Co-Packing. 

Bij NOMI Co-Packing staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons kwaliteitszorgsysteem is zo ingericht dat we uw onverpakte voedingsmiddelen volgens de meest actuele voedselveiligheidseisen kunnen verpakken. Jaarlijks wordt ons kwaliteitszorgsysteem aangepast naar de actuele standaarden en daarop geauditeerd. Het spreekt voor zich dan wij uiterst alert zijn op duurzaamheid en daartoe alle milieueisen in acht nemen als het gaat om terugdringen van CO2 , materiaalgebruik en afvalbeheersing. Kies voor het nauwkeurig doseren en afvullen zonder productverlies voor NOMI Co-Packing! Ook doseren en afvullen is bij NOMI Co-Packing in goede handen. Over deze en overige diensten die bij deskundig verpakken komen kijken willen we u graag vrijblijvend adviseren. Laat u vrijblijvend adviseren over onze uitgebreide diensten door onze verkoopafdeling of vraag een offerte aan.

Daarom NOMI

 • Meer dan 30 jaar ervaring
  Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
  Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
 • Familiebedrijf met servicegericht team
  Familiebedrijf met servicegericht team
 • Dienstverlening op maat
  Dienstverlening op maat
 • State-of-the-art faciliteiten
  State-of-the-art faciliteiten