Voor ieder product een oplossing

NOMI Co-Packing heeft een sterke positie in de zoetwarenindustrie. We zijn gespecialiseerd in het verpakken van droge voedingsmiddelen. We beschikken over uitstekende faciliteiten en een modern machinepark om uw producten te voorzien van een aantrekkelijke primaire verpakking of, als multipack, in een secundaire verpakking.

 • Doseren en afvullen
  Oplossingen voor

  Doseren en afvullen

  Als u houdt van efficiënt werken, dan kunnen we elkaar de hand geven. Want doseren en afvullen is een accuraat onderdeel van het verpakkingsproces. Bij ons begint dat al bij het ontwerp waarbij we (door een uitgekiend model te maken) zo min mogelijk verlies van verpakkingsmateriaal ontstaat. Voor u gaan andere bellen rinkelen, want voor u is het van belang dat bij het verpakken zo min mogelijk inhoud verloren gaat. NOMI Co-Packing zorgt ervoor dat tijdens het proces het juiste gewicht in de verpakking belandt. Niet meer en niet minder.

 • Primaire en secundaire verpakkingen
  Oplossingen voor

  Primaire en secundaire verpakkingen

  NOMI Co-Packing heeft een sterke positie in de zoetwarenindustrie. We zijn gespecialiseerd in het verpakken van droge voedingsmiddelen. We beschikken over uitstekende faciliteiten en een modern machinepark om uw producten te voorzien van een aantrekkelijke primaire verpakking of - als multipack - in een secundaire verpakking.

 • Seasonals
  Oplossingen voor

  Seasonals

  We kennen allemaal de traditionele seizoenen als Kerst en Pasen en de speciale thema’s als Valentijnsdag, Halloween, Moederdag en Vaderdag. Als deze seizoengerelateerde productie door de beperkte oplage binnen uw eigen productieomgeving lastig te realiseren zijn, is NOMI Co-Packing uw partner voor co-packing. 

 • Actieverpakkingen
  Oplossingen voor

  Actieverpakkingen

  Wanneer u uw verkopen omhoog wilt stuwen door een actie, dan zoekt u een bedrijf dat snel op uw vraag kan reageren tegen een acceptabel budget. NOMI Co-Packing heeft alle mogelijkheden in huis om uw promotie op te pakken.

  Wat kan NOMI als Co-Packer voor ons betekenen?

  NOMI Co-Packing heeft een sterke positie in de zoetwarenindustrie. Als fullservice bedrijf zijn we gespecialiseerd in het verpakken van droge voedingsmiddelen zoals snoep en chocola. We beschikken over uitstekende faciliteiten en een modern machinepark om uw producten te voorzien van een verpakking die onderscheidend is ten opzichte van uw reguliere verpakkingen. 
  Onze verpakkingslijnen hebben een breed bereik in afmetingen, dus we kunnen uw promotie-items echt laten opvallen. Wij ondersteunen u graag bij de ontwikkeling van uw concept door passende verpakkingsoplossingen aan te reiken die aansluiten bij de marketingdoelstelling.  

 • Verpakkingsontwerp
  Oplossingen voor

  Verpakkingsontwerp

  Het verpakkingsconcept speelt een zeer belangrijke rol in het commerciële succes van uw product. Bij NOMI Co-Packing beschikken we over een grote diversiteit aan verpakkingsmogelijkheden. We ondersteunen u daarom graag in de ontwikkeling van een verpakkingsconcept dat perfect aansluit bij uw wensen.

Daarom NOMI

 • Meer dan 30 jaar ervaring
  Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
  Gecertificeerd volgens hoogste kwaliteitsnormen
 • Familiebedrijf met servicegericht team
  Familiebedrijf met servicegericht team
 • Dienstverlening op maat
  Dienstverlening op maat
 • State-of-the-art faciliteiten
  State-of-the-art faciliteiten