Speciale jubileumzak:
Nomini’s

'Onze kinderen, die hebben de toekomst en dit hebben we tijdens dit jubileumjaar heel letterlijk genomen’. Zo sprak André van Peer tijdens het spetterende jubileumfeest op 30 september. Ruim een half jaar voor dit feest vond de eerste jubileumactiviteit van het 35-jarig bestaan plaats en werden de eerste schetsen voor een hele speciale jubileumzak gemaakt.

Tijdens de familiedag in februari hebben we de aanwezige kinderen gevraagd om een ontwerp te maken voor een speciale Nomi-verpakking. Uiteindelijk hebben we de tien mooiste tekeningen uitgekozen en die vereeuwigd op een jubileumzak. De jonge makers hebben we verrast met een oorkonde, verfpakket en schort met daarop het logo van Nomini’s, het merk dat is bedacht naar aanleiding van een van de winnende tekeningen.

De jubileumzak is gevuld met allerlei lekkers wat bij Nomi Co-Packing van de band afrolt en onder andere als uitnodiging verspreid onder de gasten voor het jubileumfeest op 30 september.

Trots zijn we dat we dit samen met de (klein)kinderen van onze medewerkers hebben kunnen realiseren. Een mooi aandenken aan ons 35-jarig bestaan!