NOMI steunt goede doelen
ter ere van 35-jarig bestaan

Ter ere van ons 35-jarig bestaan is het idee ontstaan om drie goede doelen te steunen met een symbolische bijdrage van € 350 per goed doel. Hier hebben we onze Nomi-familie bij betrokken, door de gasten van ons jubileumfeest te vragen om in plaats van een cadeau mee te nemen, een goed doel te NOMIneren.

Tijdens het jubileumfeest kon er één stem uitgebracht worden op één van de vijf door ons gekozen doelen. Goede doelen waar we ons verbonden mee voelen. Dit waren drie landelijke doelen, KWF Kankerbestrijding, Alzheimer Nederland, Make-A-Wish Nederland en twee lokale doelen, Stichting Vrienden van S&L en Stichting Het Warme Hart.
 

Gasten die toch graag een cadeau wilden geven, hebben we gevraagd mee te doen aan de donatie-actie door een bedrag naar keuze naar ons over te maken. We zijn erg verrast en dankbaar voor de vele donaties die zijn gedaan en gaan zorgen dat deze bij de goede doelen terecht komen. In totaal is er een bedrag opgehaald van € 6.030! Het heeft ons zelfs doen besluiten om niet alleen de drie meest gekozen doelen te steunen, maar alle vijf de goede doelen te voorzien van een mooie bijdrage.
 

KWF Kankerbestrijding, Alzheimer Nederland en Make-A-Wish Nederland zijn de drie goede doelen die tijdens het jubileumfeest het meest gekozen zijn. Zij ontvangen van Nomi Co-Packing een bijdrage van € 350 met daarbovenop een bedrag van € 1.650 uit de donatie-actie. Dit maakt dat we deze goede doelen steunen met een bijdrage van € 2.000. Stichting Het Warme Hart en Stichting Vrienden van S&L steunen we met een totaalbedrag van € 700.