Projecten begeleiden
én meedenken

Zorgen dat orders van A tot Z worden begeleid en tegelijkertijd processen optimaliseren, zodat de werkzaamheden bij Nomi Co-Packing nog soepeler verlopen: Geerthe Aarts is er sinds september vol ambitie mee bezig!

“Ik heb bedrijfskunde/MER gestudeerd en heb, na mijn studie, een traineeship van een jaar gedaan bij snoepgoedfabrikant Perfetti Van Melle. Daarin lag de focus vooral op de buitendienst en op het in kaart brengen van processen. Vervolgens ben ik als projectmanager gaan werken bij CPM, een fieldmarketingbureau in Amstelveen. Daar was snoepmerk Mars mijn grootste klant. Ik had dus al wat kennis en ervaring in de zoetwarenindustrie voordat ik bij Nomi Co-Packing begon. Daar heb ik nu profijt van.”

Functie sluit perfect aan

Geerthe zag de vacature van Nomi Co-Packing op de website en enkele gesprekken later was de kogel door de kerk. “Het bedrijf en de functie passen heel goed bij mij. Zeker nadat aan mijn functie de taken voor het inventariseren en verbeteren van de werkprocessen zijn toegevoegd. Hierdoor sluiten de werkzaamheden aan bij hetgeen ik leuk vind en waar mijn sterke punten liggen.

Klanten optimaal bedienen

Het grootste deel van haar tijd besteedt Geerthe uiteraard aan het optimaal bedienen van haar klanten. “Omdat we veel klanten in de zoetwaren hebben, helpt mijn kennis van de zoetwarenindustrie me daar zeker bij. Ik zat er al snel helemaal in en bepaalde begrippen of termen pak je gemakkelijker op wanneer je ook ‘de andere kant’ kent en weet hoe het bij onze klanten in elkaar steekt.”

Brainstormen over verbeteringen

“Daarnaast ben ik, samen met mijn manager Susan, al aan het brainstormen geweest over verbeteringen. Het gaat vooralsnog om kleine dingen. Bijvoorbeeld: hoe kunnen we bepaalde formulieren die onze klanten of wijzelf invullen, nog wat scherper stellen? Of wat zijn logische momenten in het proces om triggers en reminders in te stellen, zodat je zeker weet dat bijvoorbeeld de benodigde voorraad binnen is? Over dat soort zaken mag ik meedenken. In de toekomst gaan we dat verder uitbouwen.”

Motorrijden

“Mijn grote hobby is motorrijden, zodra het weer het toelaat maak ik graag een tocht. Daarnaast ga ik regelmatig naar de sportschool. En natuurlijk houd ik ervan om gezellig iets te gaan eten en drinken met mijn vrienden.”